Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2013 13:04 - 11 Библейски пророчества, изобразяващи - Звяра от Морето/Малкия рог/Антихриста
Автор: ezdra Категория: Новини   
Прочетен: 13464 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Бих желал да започнем с молитва.


   Мили Боже , святи Господи Исусе Христе , в Твое име идваме сега  ние , грешниците , преди да разгледаме тази трудна и спорна тема , преди всичко да признаем своите грехове и да помолим за Твоята прошка. Молим те , Боже,  смекчи сърцата и отвори умовете ни, за да можем да изследваме по най-добрия начин нещата, включени в тази статия. Молим те, изпрати Светия Си Дух сега във всеки един от нас.Ти ни учи и води и нека от прочетеното прием само това , което  е според волята Ти. Благодарим Ти за всичко , Господи . Амин! 

    Преди да започна, искам да дефинирам понятието антихрист според моите разбирания , за да не стават обърквания - разбира се, без да имам претенции , че съм прав и че това е истината, но аз лично вярвам , че Библията говори за появата на много антихристи (противници на Бога) и че  в края на времето предстои да се яви един , който буквално ще се престави за Христос , описан като "другия пастир". В тази статия няма да се занимаем с него , а с един друг образ от пророчествата , който аз също вярвам , че е от антихристите. 
ЗВЯРЪТ ОТ МОРЕТО , МАЛКИЯТ РОГ , АНТИХРИСТЪТ 

imageЙоан 14:29


"Ето, казвам ви го преди да се е случило, така че когато се случи, да повярвате."
 
  В този материал ще разгледаме 11 пророчества , касаещи образ от Божието Слово, наречен - звяр , антихрист , малкият рог  . Това е много спорна тема в кръговете на днешните вярващи. Едни го поставят назад в миналото , други -  напред в бъдещото , но нека видим къде го поставя Божието Слово и по какъв начин това касае нас. Преди да започнем обаче, е добре да си припомним , че пророчествата в Библията не бива да се интерпретират самоволно и трябва да оставим Библията сама да тълкува себе си. 


2 Петрово 1:20

"И това да знаете преди всичко, че никое пророчество в Писанието не е собствено обяснение на пророка на Божията воля"  

Интересен факт : 

В книгата Откровение има 404 стиха. От тези 404 стиха 278 съдържат пророческите символи на книгата и ВСИЧКИ тези 278 стиха могат да бъдат намерени почти дума по дума в другите книги на Библията. 
  

  С други думи Библията перфектно тълкува сама себе си. Като вярващи не бива да оставяме другите да ни казават техните мнения и лични тълкувания. Чуждите думи , човешките книги , презентациите , носят в себе си духа на човека. Божиите Слова носят Божия Дух в тях. Защо да избираме поквареното и несъвъшеното, когато може да изберем перфектното и съвършенното? 

 

image   "Намираме , че вероятността един човек , живял до ден днешен , да е изпълнил 8 от Библейските пророчества е 1.10 на 17та степен. С други думи 1 на 100,000,000,000,000,000" 

От Маджори Левис Лойд (Marjorie Lewis Loid ) , цитиран в книгата на Петър Стоунър (Peter Stoner) - "Науката говори" (Science Speaks).

 

 

image
 

   За да илюстрира  колко голямо е това число , авторът ни приканва да си представим щата Тексас (приблизително 4 пъти по-голям от България ), след това мислено да го покрием със сребърни долари до 2 фута височина ( 0,6м )  и произволно да маркираме един от тях. Вероятността човек с превръзка на очите , поставен на произволно място в щата , от първия път да хване точно този маркиран долар приблизително би се равнявала на това число .

   Тук авторът се опитва да илюстрира вероятността друга личност да е Месията , а не Исус Христос , като започва с 8 пророчества , след това 56 пророчества ( и числото, което се получава за вероятността, е по-голямо от броя частици (атоми , йони , молекули и т.н.) , който учените смятат , че има в цялата вселена , а Исус Христос е изпълнил около 300 пророчества. Не се сдържах да вмъкна това малко отклонение - Слава на Всевишния Бог ! В предния параграф споменахме как авторът разглежда 8-те пророчесва и прави илюстрация с човека с превръзката и сребърните долари. Но, за да бъдем максимално точни, по-правилен би бил изразът - "на човек би му било много по-лесно да уцели от първия опит маркираната монета, отколкото някой да изпълни 8 пророчества". Както споменах, това са изчисления, направени за Христос, но в същия ред на мисли можем да ги приложим и за мистичната фигура, която е предмет на разглеждане на тази статия, като дори ще увеличим броя на пророчествата до 11, с надеждата , че с това ще елиминираме всяко съмнение.ПЪРВО ПРОРОЧЕСТВО  
 

Откровение 17:3

„... видях жена, седяща на червен звяр ... ”

image


  Тъй като Библията сама дефинира своите символи , нека видим какво означават символите "жена" и "звяр" :
 

 - Истинската Християнска църква (църква - събрание от вярващи) е изобразена като невястата Христова : Ефесяни 5:25-27 , 2 Коринтяни 11:2 , Откровение 19:7-9
  И в Старозаветните времена "жената" е била символ на вярващите : 

Еремия 6:2

„Красивата и изнежена жена Сионовата дъщеря ще изтребя.” 
  
  - Какво тогава е "звяр" ? 
 

Даниил 7:17

„Тия четири големи звяра, , са четирима царе, които ще се издигнат от земята.

Библията дефинира :

Жена = църква , събрание от вярващи 
Звяр = царство, политическа система , нация 

   Къде по света можем да видим църква и нация, съединени в една политическа ситема ? 

  От Откровение разбираме , че образът, който търсим, произлиза от четвъртия звяр(царство) - Римската империя , за който Даниил ни казва , че ще бъде различен.
 

Даниил 7:23

„Той каза така: Четвъртият звяр ще бъде четвъртото царство на света, което ще се различава от всичките царства, и ще погълне целия свят, и ще го стъпче и разтроши.


   Само на едно място в света можем да срещнем тази странна комбинация и това е градът-държава Ватикан. 

 

image

 

ПРОРОЧЕСТВОТО ИЗПЪЛНЕНО :

Ватиканът е : 

  - Римокатолическата църква (Жена) 
и 
  - нацията , политическата ситема , царството - град Ватикан (Звяр). 
ВТОРО ПРОРОЧЕСТВО

Откровение 17:3

„И тъй, той ме заведе духом в една пустиня, гдето видях жена, седяща на червен звяр... който имаше седем глави ... " 

  Отново не се налага да гадаем какво означават тези седем глави , защото само няколко стиха по-надолу ангелът обяснява на апостол Йоан значението им : 
 

Откровение 17:9

„Ето разумното значение Седемте глави са седем хълма, на които седи жената;

   Интересен е фактът , че именно Римокатолическата църква сама си признава в своята Католическа енциклопедия, на стр. 529 : 

" Цялата собственост на града-държава  Ватикан се намира в границите на града Рим , наречен още  "градът на седемте хълма"  " 
 

image


 

 

ТРЕТО ПРОРОЧЕСТВО 

Откровение 13:18

„Тук е мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.” 

    Не претендирам , че изложеното в тази статия е стопроцентовата истина , нека всеки с молитва и прошение поиска водителство от Светия Дух , за да му бъде разкрита истината. Но при наличието на толкова много "съвпадения" , не мога да остана безмълвен , тъй като това са факти , които могат да бъдат проверени , а не неща, нагласявани от някого, за да изглеждат правдоподобни. 
   Тук ще разгледаме някои от титлите , които папството си приписва. Те имат не само смислово значение, но и числови стойности, тъй като някои латински букви представляват същевременно и римски числа : 

VICARIVS FILII DEI - От латински означава - "Заместник на Божия Син". Някои от буквите тук според римската бройна система нямат числова стойност, други  имат. Нека съберем наличните римски числа и да видим какво ще излезе :  

V - 5 
I - 1 
C - 100
A -  0 
R - 0
I  - 1 
U/V- 5 
S - 0 

F- 0
I - 1
L - 50
I - 1 
I - 1 

D - 500
E - 0
I - 1 

5  +  1 + 100 +  1 + 5  +  1+  50+ 1  + 1 + 500 + 1 = 666 

   Да, възможно е да е съвпадение. И аз така си казах , когато го чух за първи път. Но интересното е , че  съвпаденията не спират до тук ... Да разгледаме други титли на папите : 

    DUX CLERI - От латински означава - "Главнокомандващ на Духовенството". Следвайки същия принцип : D - 500 , V - 5 , X -10 , C - 100 , L - 50  ,  E и R - нямат стойност и I - 1 , общ сбор -  666.  

   LUDOVICUS -  От латински означава - Намесник на Кралския Двор. Общ сбор - 666. 

  Дали има други? Отговорът е: Да, има - от древногръцки :

 I Protera - От гръцки означава - "Първи от двамата" . Числовата стойност на гръцките букви може да бъде намерена в Енциклопедия Британика в раздела - Езиците на света.  

I - 10
P - 80
R - 100
O -  70
T -  300 
E - 5
R - 100
A - 1 

Общо - 666 

Lateinos - От гръцки - "Човекът , който говори латински." 

L - 30
A - 1 
T - 300
E -  5
I - 10 
N - 50
O - 70
S - 200 

Общо - 666 

Ами самата институция дали няма някакви древни титли и названия ? 

SANCTA LUX DEI - От латински - "Святата светлина на Бога". Така самата Католическа църква обича често да нарича себе си . Общ сбор - 666 . HЕ LATINE BASILEA - Oт гръцки означава - "Латинското царство".  По същия принцип -сбор - 666. 

ITALIKA EKKLESIA - От гръцки означава - " Италианската църква".  Общ сбор - 666. 

ROMIIT - От еврит означава- "римското царство" ( числовоите стойности на ерейските букви могат да бъдат намерени в Енциклопедия Британика  , раздел - Езиците на света , Таблица 50 ) . Общ сбор - 666. 

Има други подобни "съвпадения " част от тях можете да намерита на Извор
ЧЕТВЪРТО ПРОРОЧЕСТВО 


 

image

 

Откровение 13:1

„И видях звяр, който излизаше от морето, и имаше ... седем глави; ... и на главите му богохулни имена.

  От стиха разбираме , че този звяр , който има седемте глави (стои на седемте хълма ) , ще бъде звяр , който ще богохулства. В Библията са ни дадени 2 определения на тази дума : 

 - Първо определение - Човек , който твърди , че е Бог . ( Виж  Йоан 10:33 )
 - Второ определение - Човек , който твърди , че може да прощава грехове. (Виж Лука 5:21)


 - Да видим , твърдят ли Римокатолическите понтифи , че са богове тук на Земята ? "Римският Папа е съдия на всички хора и не е подсъдим пред никого. Ние обявяваме , заявяваме и провъзгласяваме : за всеки човек е необходимо да бъде поданик на Римският Папа , за да може да получи спасение , защото това което бе изговорено  за Христос , че на Него ще се подчини всяко коляно , в същата сила и смисъл важи за мен... Аз имам авторитета на Царя на Царете . Аз съм всичко и над всичко , така че сам Бог и аз , заместникът на Бога , имаме една консистория , и аз съм способен да върша всичко , което Бог може да извърши. "

Папски едикт - Унам Санктам издаден от - Папа Бонифаций 8-ми / (The Bull Unam Sanctam .. Issued by Pope Boniface VIII)

" Папата и Бог са едно и също , така  той (папата) има цялата власт и сила , както на Небето , така и на Земята." 

Папа Пий V-ти , Цитиран в Бъркли ,  Глава 27 , стр. 218. / ( Pope Pius V , Quoted in Barclay , Chapter XXVII , p. 218  , "Cities Petrus Bertanous". 

 

 

"Папата не е просто представител на Исус Христос на Земята , но той самият е Исус Христос , скрит зад одеждите на плътта." 

Католик Национал , Юли 1895 / (Catholic National July 1895)  -  А дали казват , че имат силата да прощават и грехове ? 

"Този съдебен авторитет включва дори и силата да прощава грехове. " 

Католическа Енциклопедия , Том 12 , Статия - "Папата" , стр. 265 / (The Catholic Ecyclopedia , vol. XII , article - Pope , p. 265)

"Сам Бог е задължен да се подчини на преценката на свещеника , дали да прости или да не прости на покаялия се. " 

Лигуори , "Задължения и достойнства на свещеника" , стр. 27 / (Liguori , "Duties and Dignities of the Priest" , p.27)ПЕТО , ШЕСТО И СЕДМО ПРОРОЧЕСТВО 
 

Откровение 17:8

„..звярът беше и го няма вече, но пак ще дойде.” 

 Тук пророчеството ни дава улики за звяра (политическата сила/царство) , че е бил на власт по някое време , по-късно ще бъде свален от власт , но накрая ще се върне. 

-  Потвърждава ли историята, че тези три събития са изпълнени относно Ватикана ?

"БЕШЕ "- 

Ватиканът става църка и държава/политическа сила , когато :


"Вигилий...се възкачил на папския престол ( през 538г .) под военната защита на Велизарий" 

 

История на Християнската Църква , том 3 , стр.327 / (History of the Christian Chrurch , Vol.3 , p.327)

"И ГО НЯМА ВЕЧЕ" - 

"През 1798 г.  Генерал Бертие влиза в Рим , премахва Папското управление и установява светско правителство ." 

Енциклопедия Бритатика , Издание от 1941 

 


"НО ПАК ЩЕ ДОЙДЕ " - 
 "...тази сутрин вече имаме още една суверенна , независима държава. Премиер Мусолини .. и Кардинал Гаспари ... подписаха пакт за създаването на суверенния и независи град-държава Ватикан ." 

New York Times , July 7 1929


image
 

ОСМО ПРОРОЧЕСВО 
 

Откровение 13:5 , 7 

„... дадена му бе още власт да действа четиридесет и два месеца... И му бе позволено да воюва против светиите и да ги победи”В Библейските пророчесва 1 символичен ден е равен на 1 реална историческа година . Бог е дал тази времева символика в Словото Си, Библията: 
 

Числа 14:34

 

„ ... четиридесет дни, всеки ден за една година, четиридесет години ще теглите поради беззаконията си ..” 

Езекиил 4:6  

„... по един ден ти определих за всяка година.Също така Библейският месец е равен точно на 30 дни. Виж Битие 7:11 и Битие 8:3-4 . Нека разделим 150-те дни на 5-те месеца , през които е бил Потопът ; получаваме точно 30 дни. 

  Така 42 месеца като умножим по 30 дни на месец , получаваме 1260 дни или 1260 пророчески години .  (За да няма съмнения относно 1260те години, виж Данаил 7:25 и Откровение 12:6 . ) 

   Нека сега извадим от историческите данни, посочени по-горе , годината на създаването на Рим и годината на временното отстраняване : 

1798 
 - 538 
_____ 
1260

1260 години , през които се дава на звяра да воюва против светиите . Същото пророчество, посочено и в Данаил 7:25  , време = година , времена = две години и половин време = половин година - 1260 дни/години ,  през които "ще изтощава светиите на Всевишния" и "те ще бъдат предадени в ръката му"image


"За пръв път в историята Йоан Павел II признава извършените грехове ... в служба на истината (?) : нетолерантност и насилие срещу дисидентите , религиозните войни , насилието и злоупотребите, извършени от кръстоносците, и насилствените методи на Инквизицията." 

Информационно Бюро на Ватикана Март 2000

  Когато чуем за геноцид , се сещаме за геноцида над арменците и геноцида над еврейския народ , но, дълбоко прикрит зад кулисите, има един много по-жесток и мащабен геноцид. Геноцидът, извършен от Папската Инквизиция над милиарди хора , брутално измъчвани и накрая убивани, или умирали от раните си. Тези неща не ги споменават в учебниците , нито по телевизията , но дори и да ги споменат с няколко реда , в никакъв случай няма да разкрият , че по-голямата част от тези хора не са били езичници  , а Християни , които не са били съгласни с Папството , а са искали да бъдат верни на своя Бог и да се придържат към Божието Слово - Библията.  

 

image

image

image
 

 

 

 

 

 

 

 

 

image 

image


"Защото да учиш за Вярата , е oбратното на ученията на Римокатолическата Църква , историята свидетелства за мъченическата смърт на поне 100 милиона християни." 

Кратки Библейски четива стр.16 / Brief Bible Readings p.16


 ДЕВЕТО ПРОРОЧЕСТВО 

 

Данаил 7:25

„Той ... ще замисли да промени времена и закони.

 -  Дали наистина мислят , че имат силата да променят времена и закони ?

"Папата има силата да променя времена и закони. " 

От Ферарис, Църковен Речник - "Папата има сила да променя свещенните закони" / Decretal , De Translatic Episcop 
 

image

 

 


"Библията казва : Помни съботния ден ,  за да го освещаваш . Католическата църква казва не ! Чрез моята божествена сила аз отменям съботния ден и ви заповядвам да спазвате първия ден на седмицата. И, ето, целият цивилизован свят се покланя с почит и подчинение на заповедта на свещената Католическа църква! " 

Fr. Enright C.S.S.R. of the Redemptoral Collage , Kansas City , Mo., History of the Sabbath p.802

"Неделята е Католическа институция и нейното спазване може да бъде защитено само на основата на Католическите принципи...От началото до края на Писанията няма дори един единствен ред , който да гарантира прехвърлянето на ежеседмичното публично поклонение от седмия ден на седмицата на първия ден."

Католическа преса , Сидни , Австралия , Август 1900 / Catholic press , Sydney Australia August 1900 
ДЕСЕТО ПРОРОЧЕСТВО 
 

Откровение 17:5

„И на челото й имаше написано име: Тайна; великий Вавилон, майка на блудниците и на гнусотиите на земята"  

 

image


   По-горе научихме , че жената е символ за църквата. Блудницата също е жена , но нечиста , понеже е извършила духовни блудства срещу своя Годеник - Исус Христос. 

  -  Дали църквите по света извършват блудство , като вършат делата си според както майка им Рим ги инструктира и се кланят и подчиняват на нея? 

"Ако тя нямаше такава сила , нямаше да може да замени пазенето на Съботния ден , който е седмият , с пазенето на първия ден - Неделята , промяна , за която не съществуват Библейски доказателства." 

Преподобни Стефан Кийнън , Доктринален Катехизис 

"Папата бе признат вчера от комисия, съставена от  Англиканската цървка и Католическата църква  като главен авторитет в Християнския свят , която го описа като дар , който предстои да бъде получен от всички църкви... Ако бъде създадена Единна Универсална Църква  , то Папата би бил нейният главен авторитет." 

Преподобни Кормак Мърфи-О"Конър 


     The United Religions Initiative / Инициативата за обединяване на религиите беше подписана на 26 юни 2000 г. , тя направи Папата  да стане върховен морален авторитет на всички християнски деноминации. Ватиканът сега контролира Единната Световна Църква , в която твоята църковна деноминация, скъпи братко / сестро е положила подписа си за членство.  
ЕДИНАДЕСЕТО ПРОРОЧЕСТВО  

Откровение 17:12  

„ и десетте рога, които си видял, са десет царе, които още не са получили царска , но за един час получават власт като царе заедно със звяра;

  Тук пророчеството предрича , че точно преди края Римокатолическата Църква ще успее да осъществи една глобална световна структура, като раздели света на 10 части / царства , 10 политически центъра.  

 Възможно ли е да са постигнали това? 

" Клубът на Рим (The Club of Rome) е създаден през Април 1968 , когато лидери на 10 различни държави се събират в Рим... Организацията трърди , че притежава решенията за въдворяване на световен мир и просперитет.., Клубът на Рим е назначен със задачата , да наблюдава и ръководи регионализацията и обединението на целия свят...Октритията и препоръките на Клуба се публикуват от време на време в специални, строго секретни рапорти , които биват изпратени на елитните общества , за да бъдат изпълнени . На 17 Септември 1973 г. Клубът публикува един такъв рапорт , озаглавен - Регионализиране и Адаптиране на Глобална Световна Система...Документът разкрива , че Клубът на Рим е разделил света на 10 политико-икономически зони , които той нарича "царства"  ( Kingdoms). " 

 

image

 


  
   За повече детайли и за прогреса , който е постигнат до ден днешен по въпроса , можете да прочете прекрасната статия на сестра EstirBg.

http://estirbg.blog.bg/history/2011/12/18/kartata-na-papa-ioan-pavel-ii-desette-zoni-na-noviia-svetove.868887 

2 Солунци 2:3

„Никой да не ви измами по никой начин; защото , докато първо не дойде отстъплението и не се яви човекът на греха, синът на погибелта,

Откровение 18:4

„И чух друг глас от небето, който казваше: Излезте от нея, люде Мои, за да не участвувате в греховете й и да не споделяте язвите й;

"Излезте",  призовава Бог,  "люде Мои" - призив , насочен към Църквата. Излезте! Много мили и скъпи мои братя и сестри протестанти не знаят против какво протестират. Стотици и дори хиляди наши братя и сестри са давали живота си в миналото , за да може днес аз и ти да имаме Библия , да имаме учението за оправдание чрез вяра , за да имаме всички онези прекрасни учения , които са стълбовете на нашите духовни храмове. Много бързо забравихме и отхвърлихме наследството оставено ни от великите Библейски имена като -  Мартин Лутер , Джон Калвин , Улрих Цвингли , Джон Нокс , Джон Уиклиф , Ян Хус , някои от тях жертвали кариера , други - средства и време , трети - живота си, за да ни оставят това наследство . Да, имали са разногласия по някои теми , но всички те са били в съгласие за едно - Папството е Звярът, излязъл от водата, описан в Откровение , Малкият Рог и главният антихрист , който получава своята власт директно от сатана (тук се въздържам да пиша антихрист с главна буква , тъй като вярвам , че Библията говори за много антихристи , а не само за един) .
     Но как да знаете , защо се наричате протестанти , като пасторите от амвона получават заплатите си от същите онези лидери, сложили подписа си и поклонили главите си пред Католическата Църква.? И вие, скъпи братя Православни , да, отделили сте се преди стотици години , но както виждам отстрани , имате повече сходства с Рим, отколкото с Божието Слово. 

  Простете, братя и сестри. Кой съм аз, за да ви съдя или поучавам? Най-грешният от грешните . Не ! Не ви съдя , а от любов ви пиша  , с надежда и молба към Бога. Мили братя и сестри, време е да прогледнем , време е да забравим и изхвърлим всичко, научено от амвоните и написано в катехизисите  и книжките, и да се върнем към чистото Божие Слово! 
Нека Бог бъде с нас! 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Тагове:   Бог,   Ангел,   молитва,   църква,   мир,   небе,   нов,   щастие,   смърт,   вяра,   рог,   Господ,   Малкия,   откровение,   мъдрост,   дух,   пророк,   отец,   Освобождението,   спасение,   беззаконие,   лъжа,   благодарност,   сатана,   Небесно,   Вавилон,   вероятност,   блудница,   християни,   благодат,   даване,   Антихрист,   Стар завет,   Нов завет,   смисъл на живота,   нов живот,   мелхиседек,   Божието слово,   живот,   жена,   тема,   царство,   символи,   Христос,   християнство,   световен,   символ,   син,   Рим,   радост,   Земя,   ред,   Воля,   рай,   грях,   любов,   истина,   Исус,   ад,   статия,   божия,   истината,   римляни,   Библията,   доброта,   дявола,   Исус Христос,   прошка,   вечен,   кръста,   Рая,   пророчества,   светия,   папата,   Промяната,   католическа,   признаци,   греха,   Правда,   дар от бога,   божията любов,   библейски,   звяра,   Жертвата,   Сион,   ходатай,   светия дух,   тълкование,   ново създание,   благовестието,   божието царство,   божия народ,   борбата с греха,   слуги на правдата,   да почустваш бога,   Благата вест,   Стихове от Библията,   Свободата от Греха,   Бог спасява,   Цар на церете,   Господ на господарите,   бизост с Бога,   апосотол павел,   божии служители,   Плодовете на Духа,   Божия Син,   последно време,   Първосвещенникът,   христовата жертва,   Църкавата,   свтотото писание,   малкия рог,   звяра от морето,   змея,   Божията,   Релиягия,   Десет Зони,


Гласувай:
51. krumbelosvet - Значи, в протестантството е истината.
05.05.2016 09:35
Католиците са царството на антихриста, а православните со по-близо до него, отколкото до истината.
Остава да се добави, коя под-раса е главно протестантска, с какъв език е обединена, как се ФИНАНСИРА, колко и срещу кого се въоръжава.
цитирай
2. elizabethborislavova - Важното е да се разбере за Лаодикия, там е голямата скръб
03.06.2020 10:25
Последната, седма поред църква се нарича Лаодикия. Тя включва адвентни и петдесятни общества, най-общо пратестанството. Поради тази причина Бог е давал голямо благословение на всички държави, в които протестантството е преобладаващо. Америка има знаме с 50 звезди - това е част от Лаодикия, петдесятното движение.
Само че: през 1954 година започва Страшният съд. Неговите решения се дават в България на български. За да започне Съда Лаодикия е била призована да се яви без петно и бръчка. Тъй каот това не е станало Лаодикия е избълвана. Оттук започва и оттеглянето на Божията благодат от тези държави.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ezdra
Категория: Новини
Прочетен: 199309
Постинги: 25
Коментари: 64
Гласове: 107
Архив
Календар
«  Август, 2022  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031