Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2013 18:08 - Северна Корея , най-лошото място за един християнин.
Автор: ezdra Категория: Новини   
Прочетен: 6418 Коментари: 8 Гласове:
2

Последна промяна: 02.02.2013 23:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Братя и сестри , пиша това съобщение буквално през сълзи. Обещах , че този пост ще бъде част от трите важни теми , които бях решил да разгледаме , но току що бях силно разобличен от Бог и мисля да ви насоча вниманието към нещо много по-важно , в което никой от нас не трябва да остава безразличен.
Докато ние тук си изследваме обезпокоявани Божието Слово , на удобно в нашите домове , пред компютрите  и разпалените камини , наши братя и сестри на другия край света жертват животите си за Исус  , без да имат достъп до интернет или връзка със света.
Днес спокойно си отидох на църква с  удобния ми личен лек автомобил , гостувах на обяд в едно християнско семейство , прибрах се и  без дори да съм толкова гладен отново си направих  глезотийки за хапване и си пуснах следното клипче : 

http://www.youtube.com/watch?v=Tbh_1tobglM

Бях шокиран да разбера , че докъто аз си хапвам , чудесните сандвичи , стотици хиляди християни нямат какво да ядат , заради свидетелството си за Исуса , поради режима , в който живеят и това  , че са християните биват или хвърлени в концентрационни лагери или не им се дава достъп до работа и образование , което в една такава държава означава буквално бавна и мъчителна смърт от глад. Докато ние си ходим на църква и се събираме на обяд , тези хора не знаят кои техен съсед може да се окаже вярващ поради , факта че всеки се крие да не го разбере правителството и да изложи живота на семейството си и своя собствен на риск. Все пак , ако се разберат , се събират скришом в пещери и мазета за да хвалят Бог.  Ние тук си правим "колекция" от  различни преводи на Божието Слово , за да може да сме в крак с буквата ,а нашите братя и сестри от Северна Корея , всеки път като отворят своите Библии излагат животите си и животите на целите им семейства на риск. Хапвайки поредната хапка от моят бургер , сълзи се потекоха по лицето ми и почуствах силен подтик да ви споделя това клипче и да се моля за тези наши братя и сестри.
Моля ви и ви призовавам да отделите 20 минути от живота си за да изгледате клипа и да видите какво се случва там. Вярвам , че след това и вие ще бъдете изобличени и подбудени за усърдна молитва. Моля ви споделете това и с други братя и сестри , нека се обединим и извикаме към Господа.





Гласувай:
3



1. alchemist - Усърдна
02.02.2013 18:35
вместо осърдна.
цитирай
2. ezdra - ..
02.02.2013 18:36
благодаря :)
цитирай
3. raders - Така е, приятелю, това е най-отв...
02.02.2013 19:11
Така е, приятелю, това е най-отвратителният и античовешки режим на света по наше време. Човешкият живот за тях не означава нищо. Но не се учудвай; комунистите са си такива.
Но няма да е зле да си инсталираш една програмка, която да ти показва правописните грешки - ето тази: ItaEst sеtup v1 01. Безплатна е и много добра. Подчертава веднага сгрешената дума, само че предварително текстът се пише в уърда. След което се копира и се прехвърля в блога.
цитирай
4. vandela007 - Братко,
02.02.2013 21:02
Чета твоите постинги и съм с впечатление, че си ревностен християнин. Поздравявам те за ангажираността, с която споделяш трудния живот на други наши братя и сестри.
Наистина обаче в този постинг имаш МНОГО правописни грешки. Отдавам го на бързата ти реакция, искал си колкото може по-скоро да го споделиш с нас. Освен това си бил разтревожен и очите ти ако са били насълзени - разбираемо е. Все пак един съвет: като напишеш текста, преди да го постнеш, прочети си го още веднъж.
Изгледах клипчето. Наистина е мъчително положението там. Нека Бог присъедини и моите молитви към молитвите на другите братя и сестри, молещи се за християните в Северна Корея.
цитирай
5. ezdra - ..
02.02.2013 23:33
Извинявам ви се сърдечно за грешките .Благодаря на брат raders ще послушам съвета ти , не смятам да се оправдавам , но и наред с всичко друго вчера до 3 часа оформях предния блог и после станах в 7 и днес като цяло не съм много в кондиция..По рано през деня на друго място написах думата " днес " със "з" и така :)
цитирай
6. ezdra - ..уау..
02.02.2013 23:47
Много правописни грешки наистина, редактирах го и вярвам , че няма повече. Това ме навежда отново на мисълта за важността човек да се наспива. Дори и за Божието дело да се роботи почивката е много важна , защото ние тук сме Негови посланици и представители и изразяваме Неговия образ...
цитирай
7. podvodni - Каква сърцераздирателна история, ...
03.02.2013 11:33
Каква сърцераздирателна история , братя и сестри. Ужас!!!
Как може, човек да бъде толкова жесток и да не прозре Божият план?

Всъщност, има ли някой който го е прозрял?
цитирай
8. estirbg - podvodni,
04.02.2013 22:16
познавам добре "вярванията" ти и подигравателният ти тон скоро ще се превърне в "ужасТ" за теб!
Позорен и недопустим е присмехулният ти коментар и се учудвам, как можеш да паднеш толкова низко пред обществения взор. За такива като теб трябва да се молим още по-усърдно, защото ако християните от Северна Корея изповядват своята вяра в екстремни условия, колко без извинения ще останат тия, които от нищо не са лишени и пак ритат срещу Словото и считат пролятата кръв на Исуса за нищо...
Изпий тази глътка мъдрост...и дано да проумееш и забележиш пропастта над която висиш:
"7 Устата на безумния са погибел за него, И устните му са примка за душата му."
Притчи 18
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ezdra
Категория: Новини
Прочетен: 235656
Постинги: 25
Коментари: 67
Гласове: 107
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930