Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2020 06:15 - Как БКП роди ГЕРБ ?
Автор: andri Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1787 Коментари: 3 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 


от пресата : " проститутки  управляват държавната хазна и държавата си трае".


                                          ПЛАНЪТ РАН-ЪТ
                                         ( строго секретно )

Какво беше, какво е сега и какво ни предстои в бъдеще ?
източник на по-долу посоченото:

http://zaw12929.blog.bg/politika/2020/10/14/15-oktomvri-godishnina-ot-nalagahe-plana-ran-yt-na-bylgariia.1731009

Думите не стигат да опишат лошотията на управляващите ни от 30 години насам....: Истината, за която българските данъкоплатци си затварят очите....поглед от висотата на журналиста Георги Тамбуев за програмата Ран-Ът, по-точно, за поверителната част от нея. Мисля си, какво ли би сторил, как ли би преживял, ако можеше да се добере до тази скрита от очите на народа част от доклада? Впрочем, ето само няколко изречения от свидетелството на Георги Тамбуев, получил от самия Луканов пълния текст на Доклада за икономически растеж, ведно с неговата т. нар. секретна част:

“Чета и косите ми настръхват. Все едно, че чета откровението на Йоан или предсказанията на Нострадамус за Апокалипсиса.
Очаква се невиждан глад, българинът все по-трудно ще се изхранва, на пазара ще се появят всякакви ментета. Най-уязвимата част от населението, децата и възрастните, ще получават тежки хипертрофични увреждания от системното недояждане. Непрекъснато ще се увеличава дистанцията между цените на стоките и заплатите...
Покупателната способност на населението неспирно ще спада и ще стигнем нивото, нужно само за биологично оцеляване. Ще се яви безработица, предвижда се нивото й да достигне около 1 млн. Най-квалифицираните млади българи ще напуснат страната.
Ще възкръснат отдавна погребани болести...
Всички тези “благини” могат да породят силни обществени сътресения. Затова трябва да се въвеждат постепенно, като се държи непрекъснато сметка за прага на издръжливостта на народа. Мизерия, глад, болести, нищета, това прокобва поверителната част от плана Ран-Ът.
Да работиш за осъществяването на този план, значи да станеш палач на собствения си народ.“
от пресата : " проститутки ни управляват държавната хазна и държавата си трае"................

КАКВО РОДИ "ИЗРОДА" БКП ?
родиха се след 1990 г партии и организации, подкупни мекерета с дълбоки джобове - крадци, които и ден не са работили и не са дали стотинка за благото на народа, от който произлизат !
родиха се "новите" стари мераклии - окупатори и терористи за погиването на един народ с 1300 годишна и вече утвърдена позиция БЪЛГАРИЯ.....това са днешните ни управници.....пребоядисаха си лицата, на всеки 4 години мандат сменят си партийните листи все едно са носни кърпи.....Най - големия крадец на облагА сам си призна...." Аз..ИВАН КОСТОВ, .окрадох България първи !...( министър председател на България в началото на ПРЕХОДА. от СДС...) после СДС роди ГЕРБ, след него са родиха най - големите крадци - корумпираните политически ГНИДИ....без цвят и принадлежност.......както казваше един познат от пресата : " проститутки  управляват държавната хазна и държавата си трае".




Гласувай:
11


Вълнообразно


1. andri - Един страшен въпрос ? Откъде идват парите за депутатските заплати?
14.10.2020 06:28
Ако не са парите ни от данъците (10 %), които плащаме задължително всяка година.
Ако не са парите ни от налозите, лизинга и глобите на НАП.
ако не са парите ни от наказателен паркинг, от таксите за паркинг, държавните такси, от еврофондовете, от земеделските субсидии - които уж дават на селскостопанските фирми, уж защото пишат едни числа, но земеделството производителите получават само 50% от тези "обявени в медиите" пари.
От запасите на златни находища - абсолютна държавна собственост, която същата тази държава - мащеха дава на "себе си" под формата на КОНЦЕСИОНЕРИ - грабители.....
цитирай
2. djem - Ран-ът....с код "ковид19" навлезе още през 2018 г очевадно...
14.10.2020 08:05
В медиите...58% под сурдинката на Пеевски, Доган и Б.Борисов изнасят неточни данни за "болните" от коронавирус

Как изчисляват "заразените" ?
НАПРИМЕР в едно у-ще има 400 деца. В един клас има не повече от 40 ученика. Един е " заразен" но пишат целия клас под карантина и естествено и е "заразен"...
ЗНАЧИ от последните 750 "заразени" има няма не повече от 20 - 30 носители на вируса, останалите са "заразени" по свисше на мед. инспектори на ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА.....Е, така се прави когато държавните лекари са под заплахата от глоби, ако не следват ПЛАНА ран-ът......това е държавната политика на ЕС....
И когато се разбере че за да изследват цялото население на БЪЛГАРИЯ, което по данни на НСИ е 6,5 милиона...колко време още ще има "ковид19" ? може би още 5 - 6 години, или докато икономиката и бизнеса се сринат до нулата.
Българските данъкоплатци ще СПРАТ ДА ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ...НЯМА ДА ПЛАЩАТ И ТАКСИ, НЯМА ДА ПЛАЩАТ И ГЛОБИ....Тогава, от къде ще си пишат заплатите политическите минжитурки ? депутати със заплати от 4 до 8 хиляди лева / месечно....министри, президенти с 7000 до 12 000 лв заплати...... КОМИСИИ, СЪДИИ, ПРОКУРОРИ.... ШЕФ-ПОЛИЦАИ....заплати високо издигнати до небесата..... от къде идват тези пари ?
цитирай
3. dobrodan - При схемите, които се развъртат под масата,
14.10.2020 20:25
депутатите и министрите би трябвало да плащат, за да станат депутати и министри :).
Разбира се, че плащат. Не към хазната, естествено.
Пука им на шомполите за нас :).
Хубаво е да се припомнят такива неща. Не трябва да ги допускаме за втори път. Всемогъщият Луканов даде фира пръв. Интересно е как я карат днес Дойнови :)...
цитирай
4. andri - РАН - ЪТ е политическа световна поръчка с кодовото име "КОВИД19" (НЯМАМЕ ПАНДЕМИЯ, ВСИЧКО Е ФАЛШ)
16.10.2020 10:40
Лекари за истината, Испания

„Covid-19 е фалшива пандемия, създадена за политически цели. Това е световна диктатура със санитарно оправдание. Призоваваме лекарите, медиите и политическите власти да спрат тази престъпна операция, като разпространяват истината. " (2)

Германия и Испания са само два примера. Подобни големи групи от стотици медицински експерти съществуват в страни по света.

В САЩ документален филм, наречен PLANDEMIC , който излага COVID-19 като престъпна операция, се поддържа от над 27 000 лекари!

Защо тези хиляди медицински специалисти по целия свят казват, че пандемията е престъпление? До каква информация имат достъп, която не получаваме от основните медии?
Лекарите Декларират, Че Пандемията Е Планирана
Група от над 500 лекари в Германия, наречена „Лекари за информация“, направи шокиращо изявление по време на национална пресконференция :

„Паниката от Корона е игра. Това е измама. Измама. Крайно време е да разберем, че сме в разгара на глобално престъпление.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031