Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2014 10:47 - Грандиозната измама или извънземна цивилизация от четвъртия вид
Автор: ezdra Категория: Новини   
Прочетен: 15271 Коментари: 9 Гласове:
8

Последна промяна: 21.06.2014 16:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Грандиозната измама или извънземна цивилизация от четвъртия вид




  Библията / Ефесяни 6          Заглавието на статията идва от филма "Четвъртият вид". След много наблюдения и болезнен опит хората, преживели фалш-феномена НЛО, и изследователите на този феномен заключиха едно и то е, че тези същества, т.нар. извънземни, не са физически феномен. Те не са подвластни на 3-те физически измерения, в които ние живеем, но явно също като нас са напълно подвластни на 4-тото времево измерение. Това автоматично изключва титлата "богове", която те често си приписват през хилядолетията. Защото само Истинският Бог може да е извън времето (Исая 43:13). (Линковете в зелено) 
   Ето на каква статия попаднах на 1/18/14 : 

imagehttp://www.blitz.bg/news/article/243938 )         


  ИЗВЪНЗЕМНИТЕ

      Като всеки разумен и мислещ човек, при това завършил образованието си с математически настроена мисъл, нямаше как да отхвърля възможността за съществуване на извънземна цивилизация. Тъй като вселената е безкрайно голяма, фактът, събран с усърдните лъжи на учебниците по биология, химия и физика, че животът можел съвсем сам и съвсем лесно да си възникне, стига да има достатъчно милиони години, би довел всеки "мислещ" и "изчисляващ" човек, за какъвто се смятах и аз, до извода, че няма как да не съществуват извънземни.
       Е, няма как, освен ако има Един Създател, Който да е решил ние да сме единствените в целия всемир.   По всичко личи, че има Един Създател. Но  дали е решил да няма други освен нас? Верния отговор може да ни даде самият Той и трябва да го търсим в Библията - Неговото доказано и подпечатано Слово. Това е единствената книга, за която след толкова четене и изследване мога уверено да заявя: "Да, това е от Създателя". 
      Ако Бог не е счел за нужно да ни даде информация по даден въпрос, значи това не е от важните неща и няма нужда да се дискутира твърде надълбоко по темата. Различни източници говорят примерно за анунаки, нефилими, гиганти, потомци на Каин... Но ако човек се подлъже да се отклони и да тръгне по тези неясни следи, е твърде лесно да попадне на още по-опасни заблуди. Във връзка с тази опасност Бог ни е предупредил във Второзаконие 4:2 и Откровение 22:18,19 да не отиваме по-далеч от това, което Той е открил за нас в Писаното Слово. И веднага проверяваме там, че потомците на Каин са били унищожени при потопа, защото "всичко живо, що се намираше по лицето на земята, се изтреби - човеци, добитък, животни и небесни птици; изтребиха се от земята; останаха само Ной и ония, които бяха с него в ковчега" (Битие 7:23).    
 
      Нека видим  все пак какво е решил Бог да ни открие относно съществуването на наши братя по разум във вселената.                                 Библията ни говори за ангели (гр.-вестители) - добри и зли, и за "Божии синове, които  възклицаваха от радост", наблюдавайки как Бог сътворява земята (Йов 38:4-7). Тъй като Адам също е наречен "Божи" син (Лука 3:23,38), можем да заключим, че Божиите деца, описани в Йов, са подобни на Адам, т.е. те са планетни цивилизации, подобни на нашата. Но поради човешкото грехопадение те не са допуснати на земята. Те нямат контакт с нас. Не намираме никакви следи от тях в цялата човешка история, описана в Библията. Четем единствено за ангели, които имат достъп до нас - верни на Бога или отстъпили, предатели, бунтовници, чийто началник е т.нар. Дявол (гр.-измамник) и Сатана (евр.-противник), още "открай човекоубиец...и на лъжата баща" (Йоан 8:44). Той и неговите духовно паднали ангели, наречени още демони, могат да се преправят на мъртъвци и на светли ангели (1 Царе 28:7-20, 2 Коринтяни 11:14). Защо да не се явяват и като извънземни?! 

      Нека само да поясня случая с врачката в Ендор от 1 Царе 28 гл. :
  • 1. Тя е запитвачка на зли духове. И тя извиква духа на Самуил. Значи той също трябва да е зъл. Но Самуил е бил верен Божи пророк. Следователно, не може да е бил той, а някой зъл дух-измамник, който се е преправил на Самуил.
  • 2. Този дух "възлизаше от земята" (1 Царе 28:13), докато духът (ако въобще съществува) на един праведник би трябвало според общоприетите вярвания да идва от небето. Това второ противоречие потвърждава извода от т.1., че демон се е представил за духа на мъртвец.
  • 3. В 1 Царе 28:19, след упреците срещу царя, т.нар. Самуил предсказва, че Саул ще отиде при него. Ако това беше истинският Божи пророк, не е възможно двамата да бъдат на едно място след смъртта си, тъй като Саул се самоубива (1 Царе 31:4), т.е. той извършва грях против шестата Божия заповед "не убивай", след което е нямал вече никаква възможност да се покае. А Бог може да прости само на човек, който се е покаял приживе (1 Йоаново 1:9), защото когато умре, "в същия ден загиват намеренията му" (Пс.146:4). Само за живите "има надежда, понеже живо куче струва повече от мъртъв лъв" Екл.9:4 (виж още стих Екл. 9:5,6,10, гл.3:19, 20Бит.3:19, Йов 7:21).
  • В заключение, виждаме как един измамлив дух се представя за духа на починал.

             Да разгледаме от Божието Слово и  Битие 6:4  - текст, който  "неучените и неутвърдените изопачават, както правят и с другите писания, за своята погибел" (2 Петр.3:16). Те твърдят, че споменатите тук  Божии синове са някакви извънземни. Но ако четете Библията с молитва, Бог да ви отвори ума, за да разберете Писанията (Лука 24:45), ще видите, че това са потомци на Адам от Ситовото коляно. Защо? Сит е бил праведен чрез вяра в бъдещия Спасител и според Йоан 13:33, 1 Йоан.3:1, Римл.8:14 той и потомците му също имат право да се нарекат Божии синове. Така пише и в Битие 4:26 - че човеците от Ситовия син Енос  нататък, т.е. потомците на Сит, са започнали "да призовават Господното име". Като второ значение, под черта, там е записано още: " {Или: Тогава се постави началото да се именуват човеците по името на Иеова.}", което, както видяхме, е равносилно в духовен смисъл. Не случайно при потопа е запазен именно Ной, който е потомък на Сит. И за да подпечата този факт с одобрението Си, нашият Господ Бог Могъщ, Отецът на вечността, Святият Израилев, е избрал да се въплъти и да се роди като потомък именно на Сит (Исая 9:6,7; 10:20,21; Лука 3:23-38).       В Битие, гл.5, е изброен списъкът на праведните потомци на Божия син Адам (по Сит), които заради вярата си, заедно с домочадията си, също са наречени Божии синове. А веднага в гл.6 ни се казва как са започнали масово да отстъпват тези Божии синове - да си взимат за жени тези, които сами си избирали, т.е. без да се допитват до Бога и без да се съобразяват дали жените са праведни или не. В резултат на това се раждали "ония силни и прочути старовременни мъже". И така, от библейското повествование и хронология в близкия контекст също е очевидно, че "Божиите синове" и "исполините" нямат нищо общо с някакви извънземни същества, а са обикновени хора.
      В крайна сметка, самият библейски текст не ни казва, че "Божиите синове" от Бит.6 гл. са извънземни. Това е плод на фантазии и предположения. А правилният начин на тълкуване на Божието Слово е да се сравнява стих със стих. Библията сама обяснява себе си. Значението на даден неясен текст трябва да търсим в самата нея. Тя е самодостатъчна. Този, който честно и задълбочено я изследва за себе си, няма да може да бъде подведен и няма да вярва на тези, които я изопачават и отхвърлят. Бог я е оставил като ключ към познанието за самия Него. И времето за изследването й е сега - преди Новият световен ред да  е  наложил новата световна религия с всичките измами и власт.
   
      Дяволът има богато и  извратено въображение. Самият той наистина е извънземен и Библията ясно описва произхода и същността му. Но ето че той се превъплъщава  в някакви измислени извънземни същества от небиблейски тип. Самото понятие "извънземни" не го намираме в Библията и е поредната сатанинска фалшификация.
                                                                                   Началникът на злото използва вярата на хората в извънземни, за да ги излъже и подмами да вярват в неговата нова религия, да се подчиняват на неговата воля, да издигат неговите служители, да пишат неговите книги и т.н., и т.н. И го прави умело повече от 60 години  от новата ни история. Имаме обаче достатъчно сведения, че неговите легиони от демони се преструват на същества от други места (Олимп, подземното царство , Венера и т.н.) от много време. 
      Ето свидетелството на една варненка, Татяна Караиванова, по въпроса как, след като е имала уж безобидна вяра в извънземни и желание да комуникира с тях, животът й се превръща във филм на ужасите. Вярващи хора от гр. Варна, които познавам, свидетелстват, че историята на тази  жена е истина. Тя е описала своята трагедия във в."Феномен" и лично я е разказала пред голямо християнско събрание и на други места, за да предпази хората от тази страшна беда, да попаднат в лапите на тези свръхестествени злодеи.   image
http://www.youtube.com/watch?v=GJrJBYPLAPk )
  За тези, които нямат време да го гледат цялото сега, накратко: Тя се свързва с духовни същества, които първоначално й се представят за развита извънземна цивилизация. В процеса започнали да й говорят как от много време са идвали тук и са заминавали. Много скоро тя станала подозрителна и объркана.  От една страна говорели за любов и за другите чудесни морални неща, за които проповядва и Ню Ейдж, но от друга страна, когато се ядосвали, ставали зли и я нападали с вулгарни думи. Карали я да практикува разврат с тях и да "лекува" хората уж чрез тяхната сила. Тя обяснява какви са били тези изцеления. Тях наистина ги е имало, но не след дълго, дали от същата, или от друга болест, човекът се влошавал многократно. Това е формулата, по която злите духове действат от години - нанасят болест или някаква друга беда, след което използват за свой агент човек, който уж да намери измислен/въображаем изход от ситуацията (екстрасенс, ходжа, врачка). След извършване на разни безмислени ритуали за пред заблудените хора, демонският дух оттегля за известно време хватката си от болестта, която преди това е причинил. Точно тогава идва страшната част - човекът е преживял знамение и започва да вярва в духовете, в техните учения и агенти. И кошмарът му едва започва. Изход винаги има и това е Исус Христос. Исус Христос е Изходната Врата от тъмнината на този свят и входната Врата към Неговото Царство на Светлината. При едно нападение от духа тя неволно споменава Божието име и Живият Бог я спасява от ситуациите. Много трудно, не познавайки Библията, но все пак с Божията помощ, тя проумява огромната конспирация и лъжа. Търси помощ при докторите, отива и в православната църква, но положението остава същото.  Тогава Бог я завежда в правилната църква. Там тя получава Библия и истинска духовна подкрепа, братска топлота и грижа.  Усеща свободата в Исус.  Именно с помощта на тази църква тя написва статията си във в."Феномен".
image

    Но после, тъй като вярващи от много други църкви  й обръщат внимание, незапозната дълбоко с истинското учение и неспособна да различи истина от заблуда, тя се вслушва в предубежденията на обществото. Отрича се и се връща обратно в широкия път на общоприетото. И ето че отново е в беда. Няколко пъти простенва, че няма да бъде спасена, че няма да може да се освободи от демоните, че те никога няма да я оставят. За такава трагична развръзка предупреждава Исус в притчата Си в Матей 12:43-45. Как ще завърши историята на нейния живот, зависи единствено от нейния избор. В интервюто тя споделя своята надежда. Бог също, и то безкрайно повече, би се радвал, тя да се обърне към Него по единствения правилен начин и да приеме само Неговото ръководство, за да може Той да я доведе до спасението. Бог да помогне на всички ни за това!
      Искам да спомена за известния езотерик Кубрат Томов, за когото Татяна няколко пъти говори със съжаление. Една моя сестра във вярата се е срещала два пъти с него. Говорила му е за Библейските истини по отношение на т.нар."извънземни" и го е предупреждавала да не отива при екстрасенс за болното си око, за да не се влоши. Молила се е за него заедно с него и с други вярващи. Въпреки това той отива. Първия път, благодарение на молитвите, не се поддава на екстрасенса. Но решава да отиде втори път, при което приема чуждото въздействие. Впоследствие се случва точно това, за което моята духовна сестра го е предупредила - той ослепява напълно с това око. Има много такива реални факти. Никой не може безнаказано да си позволи  флирт със свръхестественото. Лошото е, че този учен човек не си е взел поука, а продължава да сее едно пагубно влияние и да говори за извънземни.
      И както демонът нагло е заявил на Татяна, "Бог дава информация, Сатана дава дезинформация. Човек да върви след когото си иска."


КОИ И КАКВИ СА ТЕ НАИСТИНА
   
     В предните статии споменах  за древните мистични религии и древните измислени "богове", на които се покланят илюминатите. Това са същите, на които се е кланяла дори израилевата нация, когато се е отдръпвала от Живия Бог.  
Съдии 2:11-13


      Когато за пръв път четох този откъс от Библията след моето обръщане, бях дълбоко потресен, защото, когато вярвах в Ню Ейдж религията, там често имаше канализирани съобщения от Командването на Астарта (от английски -"Astar command") .        Много от тези псевдо-богове днес са с различни имена и се почитат дори в нашата православна църква. А това са нечисти духове или така наречените демони, които колкото повече поклонение получават, толкова повече власт и сила имат над своите поклонници. 
        Сега в новата световна религия Ню Ейдж те са представени с нови имена и са наречени Въздигнати Учители. Ролята им, според нейните догми, е да помогнат на останалото човечество да достигне там, където са те, сиреч вечен живот и божественост в друго измерение. Според тях вече няма нужда от Месия и Изкупител, нито от праведен живот, а само от разни ритуали, вегетарианство и медитация. Говорят общо за любов, но не обясняват какво е истинска любов - както е казал нашият Бог в 1.Йоан. 5:3: "ЕТО ЩО Е ЛЮБОВ КЪМ БОГА - ДА ПАЗИМ НЕГОВИТЕ ЗАПОВЕДИ".
      Всички тези нови въплъщения на старите мистични божества идват от... познайте коя земна личност, драги ми читатели. Онези, които четат статиите ми, със сигурност вече са се сетили, а за онези, които не са, ще подскажа - самопризнатата поклонничка на дявола Елена П. Блаватска. Често споменавам нейното име не за да й отдам почит, а за да предупредя хората да се пазят от нейните писания и от всеки вид нещо, произлязло от нейна идея или творба. За пример, Хитлер е спал с копие от най-четената й книга до леглото си. ООН е създадено частично по нейна идея, както и идеята за Нов Световен Ред и планът за изграждането му. Но стига за Блаватска. Тя добре е познавала тези същества, които се представят за извънземни, защото често е разговаряла с тях и с тяхна помощ е издала книгите си и получила такъв успех. ( Автоматично писане.)


ОТКЪСНАТИ ОТ БОГА


       Може би мнозина от вас бабите ви са ви плашили с кукумявката. Тя, заедно с различните видове сови, е от семейство совови. Не е случаен фактът, че изображението на сова тайно е поставено на еднодоларовата банкнота, за която толкова се говори. Излезе скандален клип, как се кланят на тази нощна птица и най-върховните от "елита". Има народни легенди, че когато се появи на прозореца или на къщата, започват да се случват зловещи неща. "Четвъртият вид" е полу-документален филм за древен и изключително зъл дух, чието идване е предшествано от сова. По действителен случай. Паралелно с актьорската игра са дадени  и реални кадри от събитията.     Накратко филма: Демонски дух тормози един град. Знакът за идването му в една къща е появата на сова. Главната героиня, която е психоложка, желае да разбере кой стои зад тази сова и подлага собственика на къщата под хипноза. Злият дух отприщва силата си и човекът бива буквално обладан. Хипнозата и до ден днешен остава едно от най-силните оръжия на духовните ни врагове. След един от хипнотичните сеанси мъжът е ужасен от това, което е видял и преживял в близост до това същество. Прибира се и взема за заложници цялото си семейство с насочен пистолет към жена си. Думите му към полицаите и към събралата се тълпа отпред са приблизително следните: "Вие не знаете колко ужасно беше това нещо, което видях, колко ужасни са те!... Спокоен съм вече, те повече няма да ни тормозят". След това застрелва жена си, децата и накрая себе си.
      Не съм гледал целия филм, защото там са дадени реални сеанси с демони. Това е сатанинска почва и там човек не е защитен. Гледа ли от любопитство, сам може да стане жертва на ужасяващи и зловещи същества. Но от минималните епизоди, които видях, зная какво е изпитал този човек, защото вярвах и практикувах ученията на Новата Епоха за около 4 години и колкото по-навътре навлизах, толкова повече едно отвратително чувство се загнездваше в стомаха ми. Хипнозата е може би една от най-големите магистрали за бързо обладаване. За мое щастие, не стигнах дотам. Благодаря на Бога, че Той навреме ми разкри единствената Изходна Врата от тъмнината. За жалост, в реалната ситуация, описана в този филм, така и не разбрали, че е стигало само да извикат към Бог и са щели да избегнат тези трагични събития, сполетели цялото градче. 
      Но тяхната слепота не е плод на случайност, нито можем да виним за това Бога. Единствената причина за тази трагедия е грехът, завладял живота на тези хора, желанието им да ходят по своето си сърце, водени по-скоро от чувствата, а не от разума и от Божията мъдрост. За аналогични случаи на хора, които не желаят да бъдат научени от Бога, Исус заявява: "На тях се изпълнява Исаевото пророчество, което казва: "С уши ще чуете, а никак няма да разберете; и с очи ще гледате, а никак няма да видите. Защото сърцето на тия люде е задебеляло и с ушите си тежко чуват, и очите си склопиха, да не би да видят с очите си и да чуят с ушите си, и да разберат със сърцето си, и да се обърнат, и Аз да ги изцеля". А вашите очи са блажени, защото виждат, и ушите ви, защото чуват" (Матей 13:14-16). Апостол Павел казва в 1 Тимотей 2:3,4, "Бог, нашият Спасител, иска да се спасят всичките човеци и да достигнат до познание на Истината" (виж още Исая 55:6,7, Ез.33:11 и т.н.). Римляни 8:32: "Оня, Който не пожали Своя Син, но Го предаде за всички ни, как не ще ни подари заедно с Него и всичко?" Йоан 3:16: "Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот." Но причината е в човека. Така е записано и в Притчи 5:21-23: "Защото пътищата на човека са пред очите на Господа и Той внимателно измерва всичките му пътеки. Нечестивият ще бъде хванат от собствените си беззакония и с въжетата на своя грях ще бъде държан. Той ще умре от своето отказване от поука и от голямото си безумие ще се заблуди".
      Бог да ни даде на всички желание да Го последваме с цялото си сърце, душа и ум и Той да ни спаси от греховете ни и от последиците от тях!


 Ето снимка на психоложката от преди и след сблъсъка й с демона. Вдясно е по време на интервюто.

image

     Този случай  много си прилича с "Аз бях екстрасенс", но се различава по най-важното - че при 1-вия жената до известна степен е била склонна да научи истината и все още е имала шанс, а при 2-рия - не и изходът е трагичен. Тези хора биват измамени и след това унищожени. Те си вярват, че го правят в името на доброто, а всъщност същите тези демони, срещу които си мислят, че застават, ги използват, за да вършат зло чрез тях. Пак повтарям - не препоръчвам да се гледа филмът. Разкривам ви фактите около него не за да провокирам интереса ви и да го гледате, а напротив - да ви предупредя да бягате от страшната опасност. Аз гледах само по-леките откъси с образователна цел, за да мога да помогна на други, и то след молитва за защита. Въпреки  всичко пак ми беше тежко и ми стана зле. Във филма често се дават реалните кадри и  духът говори чрез хората на непознати езици, което вярвам, че може да повлияе зле на психиката на човек и да отвори духовни врати за силите на нечестието. Затова съм спирал тези моменти, преди да започнат.        Още по темата "кои са те", може да гледате невероятното свидетелство на един бивш поклонник на духовете в една от най-елитните и централни сатанински ложи. Но най-добре е да прочетете неговата книга бестселър - " Пътешествие в свръхестественото" - Роджър Морно. 

Свидетелство - интервю ( част 1ва)  : 
http://www.youtube.com/watch?v=WKDgrcWusrs
Свидетелство - интервю (част 2ра) : 
http://www.youtube.com/watch?v=vbfiXbtcKLM

Онлайн книга "Пътешествие в свръхестественото" . http://mediaset.sdasofia.org/MEDIA%20SET/LASTNEWS/Pdf%20Books/Roger%20Morno%20-%20Pyteshestvie%20v%20svryhestestvenoto.pdf


 ГРАНДИОЗНАТА ИЗМАМА

        ПРОЕКТА СИНИЯТ ЛЪЧ 
         Буквално ще копирам откъси от статия, която намерих в нета. Оставям информацията на вашата преценка. Не твърдя, че ще се случи, нито, че няма. С тази статия целя просто да покажа възможните сценарии, а не да пророкувам бъдещи събития. 

Материалът е разработен на базата на изследване,

публикувано от Серж Монаст и Кен Адачи
(из статия на Павлик Петров)

 

 

" А ето и за същността на самия проект.

      „Син лъч” има четири различни етапа, за да бъде внедрена религията на Новото време (Ню ейдж), чиято глава е самият Антихрист. Трябва да имаме предвид, че тази религия е фундаментът на новото световно правителство, без която е невъзможен диктатът на Новия Световен Ред. Повтарям – без всеобща вяра в религията на Новото време Новият Световен Ред е невъзможен! Затова и проектът „Син лъч” е така жизнено важен и така добре прикриван до този момент.

      Първият етап включва преразглеждане на археологическото познание и предизвикване на изкуствени земетресения в определени точки на земната повърхност и „провокиране” на нови открития, които в края на краищата ще обяснят пред всички хора „грешката” във всички фундаментални земни религиозни доктрини. Фалшифицирането на информацията ще послужи да бъдат накарани всички нации да повярват, че техните религиозни доктрини са криво разбрани и погрешно интерпретирани. Психологическата подготовка на съзнанието в световен мащаб за приемането на подобна идея се подкрепя от творенията на филмовата индустрия.

      Вторият етап включва гигантско пространствено „шоу” с триизмерни оптически създадени холограми със звук, лазерна прожекция на множество холограмни изображения в различни части на света, съобразени с местните религиозни вярвания. Новият „божествен” глас ще говори на различни езици. Всичко това трябва да бъде прието като божествено знамение, а всъщност е технологична компютърна симулация.

      Вторият етап има два аспекта. Пространственото „шоу” ще бъде показано като динамично холограмно изображение, проектиращо картини, съобразно местните вярвания, като потвърждение на предсказанията на пророците. Проекцията ще се осъществява от сателити върху аерозолен екран, създаден на 60 мили над Земята. Целта е да се покаже на света новият "Месия", с което да започне незабавното налагане на новата световна религия. Дори най-подготвените могат да бъдат подведени.

       Трето, ще бъдат използвани електронните средства за проявата на „свръхестествени” сили. Използваните електронни вълни по времето на налагане на новия ред, ще позволят на „свръхестествените сили” да пътуват през оптическите кабели, коаксиалните и телефонните кабели с цел да достигнат едновременно до всеки индивид чрез основната налична електроника, ползвана от всеки от нас. Съответните чипове, изпълняващи ролята на рецептори и излъчватели за директно въздействие върху индивида, ще са вече разположени навсякъде. (Колко от вас знаят как функционира електрониката, която използвате и колко от вас могат да проверят реалните функции на всеки един заложен в нея елемент – почти никой, освен създателите). „Сатанински духове” ще бъдат прожектирани по цялата планета, с цел да се създаде масова хистерия и лудост, водеща до вълни на насилие, убийства и самоубийства и пълен психичен хаос. След края на така наречената „Нощ на хилядите звезди” цялото население на планетата ще бъде „готово”  за новия "Месия", който да възстанови реда и мира на всяка цена, включително и с цената на предаването на личната свобода от всеки един оцелял индивид.

      Но за да бъде въведена новата система за електронни пари, всеки, който иска да бъде част от обществото и да разполага с парични натрупвания, трябва да приеме системата за електронен трансфер на пари и да има достъп до нея. Всеки трябва да бъде 100% зависим от системата. Идва времето и на индивидуалния чип. Засега експерименталните модели за контрол на всеки индивид са в личните мобилни телефони, които повечето от нас носят винаги в себе си. Тези, които се опитват да окажат съпротива, ще бъдат преследвани, затваряни или избивани.

      В името на Новия Световен Ред вече се променят законите на множество страни, за да бъде всеки индивид зависим от системата, ако иска да оцелее физически. Сменят се закони относно хора с религиозни вярвания, както и с „психични отклонения”, за да може да бъде лесно идентифициран и „обезвреден” всеки индивид, който е потенциално опасен за Новия Световен Ред. Тези, които са „дефектни”, ще бъдат изпращани в специални лагери eradication camps, където органите им ще бъдат иззети и продавани на тези, които плащат най-много. Останалите живи ще бъдат използвани като роби или за медицински експерименти.

      Крайната цел е световна диктатура, която ще контролира всеки жител на планетата  безмилостно и без изключения. Технологичните нововъведения на 40-те и 50-те години бяха използвани за улесняване живота на хората. Съвременните технологии, които вече са част от всеки дом, са технологии за пълен контрол на индивида. Тези технологии са създадени, за да следят и контролират всеки, навсякъде, до пълното му заробване чрез промиване на съзнанието му, за да приеме Новия Световен Ред и Антихриста като спасение. Тези, които не се подчинят, ще завършат в крематориумите, които вече са построени във всеки щат и всеки главен град на планетата. "

    Ето и кратко видео, обясняващо синия лъч:

  image
http://www.youtube.com/watch?v=UPUqkf0Q2b0 )
    При един подобен сценарий, както беше и споменато в статията, първо трябва да се отличат 2-те групи. За постигане на това ще създадат закони, които противоречат на Божиите закони и повели, написани в Библията, и така ще се отличат ясно истинските Божии служители, които дори пред заплахата да останат без пари, храна и подслон ще продължат да живеят според Божието Слово,  от останалите, които или никога не са се интересували от повеленията на Бог, или са се престрували, че се интересуват, до момента, в който "ножът опре до гърлото" . 


image ( Църквата на Средна Америка . " Те така и не схванаха, дори когато летящите чинии бяха над главите им. " из играта на карти, наречена "илюминати" и разкриваща много от техните планове.) 

        Според мен горната карта не е само да подскаже, че ще има опит за фалшива инвазия. Касае се и  за фалшивата доктрина, вкарана от сатана в много протестантски църкви, за тайното грабване. Ето един вероятен сценарий: Един ден земните жители осъмват, като над главите им се носят огромен брой неидефицирани летящи обекти. Харизматична личност говори на целия свят по едно и също време, като се представя за лидера на тази флотилия и споменава, че не за първи път идва на тази земя. Говори за мир и любов, цитира Библията, Корана и други авторитетни духовни източници. С притеснение казва, че тази земя я очакват само хаос и унищожение и може би единственото спасение за човечеството е космосът и еди-коя си планета, на която човечеството можело да се засели и да живее в един нов свят за хиляди години в мир и щастие. Голяма част от християните виждат в това явление Второто пришествие на Христос, мохамеданите виждат техния Махди,  будистите - петия си Буда, а вярващите в Новата Епоха виждат Майтрея.  Само онези, които познават истинския Исус и са закотвени здраво върху Неговото Слово, не се вързват на коварната лъжа и застават против новия строй, като това моментално ги превръща във враг номер едно. Изрази като "радикалисти", "терористи", "сектанти" и т.н. се пропагандират по медиите и пред човечеството остават само те като последната пречка за "спасение".          Доколко истината има общо с това и доколко ще се изпълни един подобен сценарий само Бог знае, а ние можем да гадаем. Но трябва да сме готови за всичко.
         Искам само да обърна внимание на нещо много значително -  по въпроса за "сектантите". Дори някой да ни нарече така, ние трябва да сме спокойни, защото единствено  Бог има право да определи кое е секта, т.е. кое се е отделило от Неговата истина. Не сте ли съгласни? Човек няма право да определя - нито държава, нито някоя официална църква, по които за съжаление обществото в голямата си част се води. А ето как Бог определя някои  религии като секти: В Деяния на апостолите 5:17 четем: "първосвещеникът и всички, които бяха с него, съставляващи садукейската секта...". Т.е. първосвещеникът Каяфа и другите свещеници, които имат известен аналог днес в патриарха и свещениците (и др.), са наречени от Бог секта. Още в Деяния 15:5 четем за "сектата на фарисеите". Т.е. дори за официалните религиозни лица от самия Божи народ Бог заявява в Словото Си, че учението им не отговаря на истината, макар те да смятат обратното и да налагат своята религия на народа. На други места в Свещеното Писание се изяснява защо Бог ги счита за секти. Така че нека всеки изучава Библията искрено и с молитва и изпитва нещата внимателно, за да не се заблуди.        Връщам се на темата. Тук е редно да добавя и факта, че световният управленчески елит разполага с физически летящи чинии от много време, но това се пази в строгосекретна тайна, защото на тях им е изгодно хората да си мислят, че това са извънземни. Именно такъв кораб се е сблъскал в прословутия инцидент при Рузвелт, след което правителството на САЩ пуска документи за фалшива аутопсия на извънземно, за да потули тайната, че това не е било НЛО, а проект на правителството.  Нереално  звучи, тези високотехнологични светещи обекти, които се движат с невероятна скорост и спират за части от секундата, поемайки в обратна посока, да претърпят такава кататрофа. 
image  
image  
  Така че  - да, има физически НЛО, но те остават неидентифицирани за нас "гоямите", не обаче и за правителствата, които ги притежават. Още от нацистка Германия човекът разработва подобни летящи обекти.
   Матей 24:24
Защото ще се появят лъжехристи и лъжепророци, които ще покажат големи знамения и чудеса, така че да заблудят, ако е възможно, и избраните.


(Зачестилия последните години НЛО феномен. )

image
 http://www.youtube.com/watch?v=gq4izhwg3Mo 
2 Коринтяни 11:14

И не е чудно; защото сам сатана се преправя на светъл ангел;

   Ето как сатана е упял да се инфилтрира в Движението Истина (хората, които търсят истината и знаят за световната конспирация, макар и да не знаят точно между кои 2 страни се води великата борба). Една от основните теми в ученията на Новата Епоха и един от основните методи на сатана да "жъне" нови последователи е именно мистерията, наречена НЛО. Много от тези хора, като Дейвид Айк, Джордан Максуел, Дейвид Уилкок, всъщност признават, че феноменът не е физически, и описват тези "извънземни" като високоеволюирала духовна цивилизация, която от много време се интересува от нашата земя и може би е дори по-правилно да се каже, че те са тук откакто и ние сме тук, въпреки че се представят за извънземни от други слънчеви системи и планети. Максуел дори стига дотам, да признае и предупреди слушателите си, че тези същества често си служат с лъжи и измами, когато се свързват с нас, и не бива да им се доверяваме на 100%, макар че той самият е направил точно това. 

МОЯТА ЛИЧНА ОПИТНОСТ
   
Моята лична опитност е доказателство за това, колко измамна и с каква хитрост е изплетена  тази тема за предполагаемите извънземни. Защото виждах със собствените си очи, че наистина има неща в небето, които не са от човека, нито от този свят. Единствените, които ми говореха открито за това, бяха хората от движението Ню Ейдж, а дори и ми предоставяха възможност за комуникиране с тези същества. И така, воден от любопитство и желание за нещо повече в този еднообразен живот, се въвлякох сам в най-тежките и черни времена от моето съзнателно съществуване. Така че сега, пишейки теми в този блог, не можех да пропусна да разоблича и тази коварна сатанинска хватка, в която бях попаднал аз самият и само силата на Живия Бог можа да ме измъкне от блатото, в което бях затънал. 


 
КОНТАКТЪТ СЪС ЗЛОТО

   Поклонението и всяка връзка с тези същества, представящи се от една страна за НЛО, а от друга - за древни мистични богове, носи със себе си нетърпима депресия и потиснатост. Те дотолкова са се откъснали от Източника на Светлината и Любовта, че дори от самото им присъствие лъха ужас и терор.
 

  В следващото видео ще чуете уплахата от терора в гласа на човек от зона 51, който е разбрал какво се крие под лъжовната маска "НЛО". Видеото е на английски, но дори да не разбирате какво се говори, е достатъчно да чуете гласа на този човек, за да разберете какъв ужас е преживял:
 

image

 ( http://www.youtube.com/watch?v=psLMLTdhbKQ )


МОЖЕМ ЛИ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИМ НА ЕДНА ТАКАВА ДУХОВНА СИЛА ?



 

   Водещи изследователи в областа на НЛО след интервюиране на хиляди случаи на така наречените "отвличания" установили, че е невъзможно да се прекрати едно такова преживяване, освен в редките случаи, когато "отвлечените" са използвали името на Исус Христос. При всеки такъв случай след изричане на името на Живия Бог те моментално се озовавали в леглата и преживяването преставало.

  Тогава отговорът на въпроса може да бъде само един – "НЕ, сами не можем да се противопоставим на тези духовни сили, но има Един, Който е много по-могъщ от тях и стига само да извикаме към Него, и Той ще ни избави. 

  Спомням си, че известно време след като приех Истината и реших да живея според нея, често тези същества по време на сън ми създаваха впечатление, че ме парализират и не мога да се движа. Тогава много се притесних. Мислех си, че те имат контрол над тялото ми, защото се събуждах по никое време, виждах обстановката около мен, същата стая, телевизорът или компютърът ми работят, но аз не можех дори да се помръдна - до момента, в който извиквах към Исус и всичко преставаше. Тогава питах Бог, как е възможно духовете да имат пълен контрол върху един християнин, приел Истината. И получих най-невероятния отговор: 

  Една нощ след поредното парализиране стоях и се мъчех както всеки път да произнеса Името, та да ме оставят на мира, но този път имаше нещо различно, което в момента на преживяването не ми направи никакво впечатление, но Бог се е погрижил да го запомня. Стаята беше същата, в която си спях, леглото си беше моето, дори лаптопът, на който си бях оставил да ми говори аудио Библията, си светеше зад главата ми, а погледът ми беше насочен към старата дървена врата с грозната дупка, облепена с тиксо. Като се събудих и  преживяването престана,  нищо от обстановката не ми се струваше не на място. Отново си мислех, че съм буден и се борех да се освободя, но когато го направих... Погледнах към вратата,  но на нея нямаше дупка и веднага се сетих, че дупката е само в спомените ми. Тя беше на вратата в средната стая на горния етаж преди години, но никога не сме имали дупка точно на тази врата. Тогава проумях: Не, те не можеха да ме парализират, нямаха контрол върху тялото ми, не можеха да ме накарат да направя нещо, което не искам, а просто ми прожектираха невероятно реален сън, докато спя. Сенките, които виждах понякога по време на тези преживявания, всъщност не бяха истински, нито неописуемият страх и ужас, които изпитвах. Невероятно облекчение ме обля тогава и неземна радост - бях разбрал нещо, което много хора по света не знаеха, и сега имах мисия да им кажа. Една уважавана от мен сестра беше казала нещо, подобно на това: 

"Пазете добре булевардите, водещи към вашия ум.

И наистина, не след дълго, под водителството и помощта на  Светия Дух, затворих всички духовни вратички, които ме свързваха със света на тъмнината. Постепенно кошмарите, атаките, парализиранията изчезнаха и не са се връщали до ден днешен. 
      Всъщност ние трябва винаги да сме мобилизирани, защото сме в условия на страшна космическа война (Откровение 12:7-12). На Сатана бе позволено дори да пренесе Господ Исус Христос (когато беше в човешки образ) "на крилото на храма", а после - "на една много висока планина" (Матей 4:5,8). Дяволът изкушаваше и нападаше Исус до последно, дори на кръста. Колко повече той ще се опитва да напада и нас, грешните човеци. Но няма от какво да се безпокоим. Можем с увереност да се предоставим на Божията закрила, като кажем заедно с Давид: "Любя Те, Господи, сило моя. Господ е скала моя, крепост моя и Избавител мой; Бог мой, на Когото се надявам, щит мой, рогът на избавлението ми и високата ми кула. Ще призова Господа, Който е достохвален; така ще бъда избавен от неприятелите си" (Псалом 18:1-3). И Бог ни насърчава: "Призови Ме в ден на напаст и Аз ще те избавя, и ти ще Ме прославиш" (Псалом 50:15). И ето, аз днес правя точно това - Бог ме избави и аз Го прославям. От лична опитност свидетелствам, че Той е това, което казва: "Освен Мене няма друг бог. Освен Мен няма бог праведен и спасител. Към Мене погледнете и спасени бъдете, всички земни краища; защото Аз съм Бог и няма друг" (Исая 45:21,22).
  


   Може би след тази статия ще има много негативни коментари и несъгласия, но аз съм длъжен да напиша каквото имам да пиша. Когато говорих с един брат по тази тема преди време, му казах, че вярвам, че е възможно силите на тъмнината да се опитат да заблудят човечеството чрез фалшивата инвазия от извънземни, което ще спомогне за въвеждането на световна сатанин









Тагове:   НЛО,   извънземни,   ООН,   канализация,   утопия,   масони,   окултизъм,   тайни общества,   марксизъм,   нов световен ред,   Трета световна война,   Ufo,   комунизъм,   Библията,   пропаганда,   Исус Христос,   летящи чинии,   зона 51,   новата епоха,   библейски пророчества,   алис бейли,   аз бях екстрасенс,   великата борба,   илюминанти,   теософия,   възнесли се учители,   newage,   неземна атака,   инфилтрацията на сатана,   движението истина,   вечното благовестие,   измамите на сатана,   агентите на сатана,   грандиозната атака на лукавия,   библейско християнство,   билдербъргите,   съвета на външните работи,   зайтгайтс,   древните мистични религии,   езически богове,   Хелена Петровна Блаватска,   Въздигането,   епохата на водолея,   убединението,   единна световна религия,   Адам Вайсхавпт,   инфилтрация в образованието,   лусис тръст,   унстън чърчил,   десетте рога,   инфилтрация в църквата,   великият план,   връзки между ню ейдж и илюминанти,   великата война,   гранитните плочи в джорджия,   тъмните планове,   световен геноцит,   чудеса и знамения,   извънземна измама,   извънземна цивилизация от четвъртия вид,   демоническа измама,


Гласувай:
8



1. zarenkow - ОК , непрекъснато се позоваваш на Библията.
26.02.2014 01:03
Има толкова много свещени книги. При това и достатъчно различни за да имат противоречиви послания. Как избра правилната Библия и правилният Бог. Та те са толкова много. Монотеизма противопоставя религиите една на друга, респективно и писанията им, а не са само тези религии. Как Християнския Бог насочва огромна част от хората към лъжливи вярвания, без дори да им даде шанс да узнаят за Него. Това , обаче може да се запитаме за всеки един от калабалъка Богове. Как ?
цитирай
2. ezdra - Отговор
26.02.2014 10:49
Здравей!
1. материалът ми ясно посочва, че не "Християнският Бог насочва огромна част от хората към лъжливи вярвания", както казваш, а това е "бащата на лъжата", Сатана и неговите последователи - духовни свръхинтелигенти, които са се противопоставили на Бог. И БИБЛИЯТА Е ЕДИНСТВЕНАТА, КОЯТО НИ ПРЕДУПРЕЖДАВА ЗА ТОЗИ ДУХОВЕН ВРАГ - описва похватите му, за да се пазим от тях.
2. Библията е единствената книга, която съдържа конкретни времеви пророчества, които са се изпълнили с точност до деня, дори до часа. Дори предсказанията на Ванга не са се изпълнили така съвършено. Има много неизпълнени пророчества. На Нострадамус са изпълнени около 56%. Ако бях намерил дори малка неточност в Библията, щях веднага да я захвърля като неверна. Но трябва да се потрудиш, за да се убедиш в абсолютната й правота.
3. Писана е от около 40 човека през близо 1600 години. Писателите на 66-те библейски книги са писали по различно време и обстоятелства, не са се познавали, понякога не са разбирали пророчествата, които представят, но въпреки това НЕ СИ ПРОТИВОРЕЧАТ, а напротив, повтарят пророчествата на друг (с различни символи) и ги допълват. Цялото Свещено Писание е вътрешно непротиворечиво и при задълбочено изследване се вижда, че Авторът е Един. За това свидетелстват С ЦЕНАТА НА ЖИВОТА СИ верните Божии мъже, които Бог е избрал да Му послужат. Те дават една конкретика, която още по тяхно време е можела да се провери, а също и сега - чрез археологията. Точно описват историческото време и място, когато Бог ги е посетил, и, подобно на Йохан Себастиян Бах, отдават авторството на писанията, които са излезли под тяхното перо, на Създателя.
4. Личността на Исус Христос е засвидетелствана и от РИМСКИ И ЕВРЕЙСКИ ИСТОРИЦИ, т.е. от Неговите врагове. Те са нямали изгода да описват тези факти. Но по Божието Провидение са написали. Както и Пилат, макар осъдил Исус, е написал на дъската, която са поставили на кръста над главата на Исус: "Исус Назарянин - Юдейският Цар"; и казва: "Каквото писах, писах."
цитирай
3. zarenkow - Въпросът ми беше съвсем друг,
26.02.2014 10:54
ама карай. Щом така ти е удобно да не отговориш, няма да ти развалям удобството. Със здраве карай напред. :)
цитирай
4. ezdra - Бог, Който е ръководил умовете на ...
26.02.2014 11:54
Бог, Който е ръководил умовете на Своите верни да напишат Библията и Който я е запазил през хилядолетията, ще се погрижи всеки искрен човек да получи истинската Библия :)
цитирай
5. ezdra - Учениците на Исус свидетелстват за ...
26.02.2014 12:23
Учениците на Исус свидетелстват за преживяното с цената на страдания и мъченическа смърт. Ако това беше тяхна скалъпена измислица, те щяха лесно да се откажат, а не да се подлагат на ужасните гонения.
Има още много аргументи в полза на боговдъхновеността на Библията.
Ако искаш, можеш да изследваш за себе си - с молитва! Можеш да използваш като помощно средство библейски курс, където са събрани достатъчно библейски стихове и факти, които да осветлят всеки въпрос относно връзката ни с Бога. Например:
http://zov-media.org/index.php
http://truth.sdabg.net/bible/
http://izuchavai.me/kursove/otkritia-v-bibliata/78-istinata-za-vasheto-bydeshte
http://www.vvv.bg/tv/archive/bk/page:1

От моята лична среща със свръхестественото свидетелствам, че ИМА СПАСЕНИЕ ЕДИНСТВЕНО ЧРЕЗ ИМЕТО НА ИСУС. И това може да покаже на всеки, че ИСУС Е ИСТИНСКИЯТ СПАСИТЕЛ.

Може някой да е попаднал в паяжината на кръвопиеца. Но и тогава не е късно да се обърне към нашия Създател и Изкупител. Но трябва да действа незабавно!Бог да помогне на всички ни!
цитирай
6. ezdra - Въпросът за Библията ми хареса. ...
27.02.2014 09:12
Въпросът за Библията ми хареса. Мога да споделя, че най-добър превод е на Крал Джеймс. Православната Библия също е добра, но там трябва да се има предвид, че има неканонични книги. Канонични са само 66, а кои са те, може да се види в протестантските Библии. Православната църква не скрива това. Някои братя и сестри имат по няколко превода и сравняват. Препоръчвам на всеки да потърси превода на Стронг. Засега е излязъл само на Новия Завет. Там е даден текстът както на български, така и на оригиналния гръцки. Към него има и Старогръцко-български речник на Новия Завет с номерация на думите по Стронг. Може би ще ви представлява интерес да изгледате следните материали по този въпрос:

Промяна на Словото-1 http://www.youtube.com/watch?v=shYgIR-Oig0
Промяна на Словото-2 http://www.youtube.com/watch?v=mVeb0LpRoZw
Промяна на Словото-3 http://www.youtube.com/watch?v=SWha3sRuIH0

Битката на Библиите-1 http://www.youtube.com/watch?v=v8fD6Rh7dPc
Битката на Библиите-2 http://www.youtube.com/watch?v=hdxz6g9tGo4
цитирай
7. kostadin - Във всяко творение има скрита ис...
10.04.2014 09:12
Във всяко творение има скрита истина.Така е и с боблията.
Колко хора наистина са я чели?
Защо четенето на библията дълги години е било разрешено да се извършва само от двещениците?
Вярно ли е ,че различните издадени по време библии се различават ?
цитирай
8. ezdra - Да, имало е време, когато само една ...
10.04.2014 13:28
Да, имало е време, когато само една каста от свещеници са запазвали за себе си правото да четат Божието Слово и са забранявали векове наред да се превежда, да се разпространява и да се чете. Ето и малко по-точно:
Бог в Библията (Даниил 9:25) предсказва ясно, макар със символи, а също и историята свидетелства, че католическата църква ще промени Божия закон, 10-те заповеди. Те премахват втората заповед, с която Бог забранява почитането на идоли, изображения, за да могат да въведат в християнството езическите такива. За да попълнят числото на заповедите до 10, разделят десетата заповед на 2. Четвъртата Божия заповед, за почитане на съботата като Божий празник, променят на неделя и т.н. Бог ни е предупредил да внимаваме и да не следваме "човешки учения, изучени папагалски" (Исая 29:13). Тъй като папството никога не е обичало Божието Слово, Истината (Пс.119:160, Йоан 17:17), през мрачното Средновековие то е унищожавало Библията и е преследвало тези верни истински християни, които са я разпространявали. Отначало е прилагало насилие. А после, като вижда, че не успява, привидно приема част от истината, колкото да прокара своите папски догми и да манипулира обществото. Слава на Бога, че винаги е имал Свои верни, които са стояли твърдо за Писаното Слово, дори с цената на живота си! БОГ СЕ Е ПОГРИЖИЛ ЗА ТОВА!
В Даниил 7:26 и Откровение 17:6 е предсказано, че сега, в края на времето, "човекът на греха" (2 Солунци 2:3) отново ще прибегне към насилие и жестокост, за да извоюва докрай победата, която е постигнал с измамите и лукавството. И ние трябва да помним, че Божието Слово е нашият корен, а Бог е нашата Сила и Живот.
цитирай
9. ezdra - По въпроса за различните Библии и ...
10.04.2014 13:29
По въпроса за различните Библии и коя е най-точна, в по-горен коментар споменах нещо и дадох препратки към ценни проповеди с важна информация.
Колкото до нашето разбиране, Бог ни кани: "Елате сега, та да разискваме" (Исая 1:18). В Откровение 2 и 3 глава на 7 места повтаря: "Който има ухо да слуша, нека слуша, що говори Духът към църквите". А в Откровение 1:3 Бог изрича едно благословение за всеки, който прочита, който слуша и пази написаното в тази книга. Ние трябва да изучаваме Библията задълбочено, както се изучава и природата. Трябва да сравняваме стих със стих, като оставяме Библията сама да тълкува себе си. И отново трябва да разчитаме на Бога за това - Лука 24:45, Йоан 14:26, 15:26. "Защото всичко е от Него, чрез Него и за Него. Нему да бъде слава до векове. Амин!" (Римляни 11:36).
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ezdra
Категория: Новини
Прочетен: 234328
Постинги: 25
Коментари: 67
Гласове: 107
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031