Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2013 17:23 - Неземна атака срещу Христос и Великата Борба днес - Инфилтрацията на сатана в движението "Истина"
Автор: ezdra Категория: Новини   
Прочетен: 7511 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 03.03.2014 20:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image


Неземна атака срещу Христос и Великата Борба днес   Инфилтрацията на сатана в движението "Истина"   

    Ефисяни 6:12
Защото нашата борба не е срещу кръв и плът, но срещу началствата, срещу властите, срещу духовните сили на нечестието в небесните места.  
        В тази статия ще се опитаме да разобличим максимално дълбоките тайни връзки между масоните , новата епоха и ифилтрацята на Злия в движението "The Truth Movement" ( Движението-Истина ) и ролята на ООН в цялата тази картина. И с Божията помощ ще покажем на яве способите , които сатана използва, за да вкара масите в заблуда по отношение на истинската личност на Исус Христос и Вечното Благовестие.        Преди всичко ще дефинираме термина "Движението-Истина". Това са хората в обществото , които търсят истината. По някакъв начин са попаднали на материали за илюминатите и масоните и отчасти знаят истината. Те са с отворен ум и се интересуват от онова , което се случва около тях, но в крайна сметка с помощта на гениални способи , измами и капани, поставени от сатана и неговите агенти ,вече са или предстои да бъдат въвлечени в служене на целите на същите жадни за власт тайни общества, срещу които си мислят ,че застават, и ще спомогнат за собственото си поробване, без да го разбират. 
              ГРАНДИОЗНАТА АТАКА НА ЛУКАВИЯ  


  image

 
     Силните , но заблудени тайни движения в днешно време като свободните масони и илюминатите, както и последователите на Новата Епоха и софизма вярват , че Исус Христос е всъщност  преобраз на слънцето или с други думи астрологическата му персонификация. Според тях Християнството е по-късно възникнал култ , който е заимствал от предишните езически култове. На това вярване се дължат и множеството атаки и скептицизъм днешно време.Защото тези хора  са твърдо убедени , че Исус Христос и Християнството е просто парче от пъзела , който е тяхната релия, и правят всичко по силите си , за да го популяризират в големи мащаби сред масите . Това е необходимата стъпка , за да може успешно да се въведе новата световна религия , която е несъвместима с истинското Библейско Християнство , но ще е съвместима с новото моделирано християнство

  image  
 
Елит:    -Илюминати  -Влиятелните семейства (Рокфелер , Ротшилд , Моргън и т.н.)  -Банкери,политици, аристократи -Влиятелните личности -Езотеричните асоциации    Обобщение: Това са хората , които могат да се забележат на срещите на Билдербъргите и Съвета по външните работи. 

  image  
 
      Пълният пакет от вярвания на елита може да се намери в 1-вата част на филма Zeitgeits (Цайтгайст ) , който разбира се не споменава , че това са именно вярванията на онези, срещу които твърди , че застава. Въпреки че тези вярвания са твърде лесно опровержими и без никаква основа , все пак те биват все по-лесно възприети от масите. Тайната цел на филма Цайтгайст е да популяризира вярванията на Елита и да създаде еднакво мислене и вярвания между тях и така наречените  "Търсачи на истината", без те да разберат това.           Филмът Цайтгайст в очите на много хора е филм , който разпространява истината за тaйните общества, и не намират нищо лошо в него. Това е гениалният трик на злите сили - да въведат и популяризират вярванията си , като представят части от истината , за да спечелят доверието на масите , а заедно с нея незабелязано прокарват и вярванията си. Ето много важния и ценен документален филм , който не само разкрива атаката на Цайтгайст срещу Христос , но и показва , че всичко там е чиста пропаганда и далеч от истината : 

  (Понеже филмът е разделен на малки части , съм направил плейлиста за ваше удобство)    http://www.youtube.com/watch?v=3-rs_IJBEOs&list=PL4i7B06RKy0sSoZRO0KSe5Viz34od7Z0a&index=1

image

 
      Всъщност тези обвинения срещу Библейското Християнство , че Исус е преобраз на слънцето и че християнството е знак от астрологията , не са никак антични. Те са възникнали през средата на 17 век и са популяризирани от личности като Мадам Е.П. Блаватска - основателката на Новата епоха или теософизма, оказала огромно въздействие върху философията на ООН и масонството. Също така друидски авторитети като  Джералд Маси , авторитети от свободното масонство като  Манли П. Хол , Албърт Пайк и т.н. .image


    Ако човек погледне източниците , от които създателите на филма Цайтгайст са заимствали , ще открие този списък от имена и др. Но от всички тях няма да намери нито едно сведение , което да е антично и това  доказва , че обвиненията на Илюминатите са възникнали в сегашната модерна епоха. Нямаме никакви сведения , че в древността е имало братство на илюминатите , които да биха могли да твърдят , че Християнството е откраднало от тях. Те самите признават това. 
 
       Истината по въпроса е , че тези радикални вярвания, че Христос е символ на слънцето, а Християнството е метафора на астрологията, са съвременни обвинения , които елитът е приел наскоро. Това е живата истина по въпроса. Всъщност тези вярвания могат да бъдат проследени до две важни личности , основали две важни организации , които впоследствие се обединили една с друга :    - Адам Вайсхаупт и организацията Илюминати    и    - Е.Блаватска и теософското движение. 
 

    image  

 
       Като се свържат идеите на Вайсхаупт за световно правителство и за обединение на всчички религии с теософската идеология на Блаватска , се получава смъртоносна смес , чийто резултата е  това, кеото виждаме днес. План изграден от сатана , който включва в себе си :  
  • 1-ва стъпка:  да се дискредитира напълно Библейското Християнство ;
 
  • 2-ра стъпка:  масите да повярват , че Исус е богът-слънце , а Християнството е епохата от астрологията - Риби , която е време да бъде сменена с  Водолей и нов световен духовен учител ;
 
  • 3-то : това модифицирано християнство да се припасне към Новата Световна Религия , която ще възроди древните мистични религии;
 
  • 4-то:  когато елитът осъществи плановете си за Нов Световен Ред , Библейското християнството да се унищожи окончателно , заедно с онези , които откажат да го изоставят в името на новата религия и новия световен ред.
 

          ПРОПАГАНДА
 
       image
 
   "Богинята Изида също е била представяна като майка-девица, държаща своя новороден син Хорос в ръцете си...Би било честно  най-накрая да се изяви , че със смъртта на последните апостоли са умрели и последните истински християни." 
Е.П.Блаватска , (Isis unveiled) Изида разкрита , том 2 .         Мадам Блаватска отправя строго обвинение срещу християнството , като твърди , че то е заимствало от древните мистични религии , но това нейно обвинение е напълно безпочвено и е доказана пропаганда.Тя заявява също, че и триединството е откраднато , но този път без да дава никаква аргументация.          Въпреки че тези обвинения са напълно неоснователни и безпочвени и поне по два критерия - доказани за грешни , това е основата , върху  която са изградени вярванията на Елита. При подобни грандиозни атаки към Христос и Неговото учение би трябвало да се включи червената алармена лапма за опасност на всеки, който чете тези редове. Защото Великата Борба наистина съществува и от всичко се вижда , че тя е между Христос и противника Му дявола. 

   
image
 
    Някои биха казали , че са твърде малко доказателствата на твърдението , че Блаватска наистина е агент на сатана, че има директна връзка с Елита и са от един отбор срещу Христос. Но те със сигурност са пропуснали нейни цитати като :   
  "Сатана е този , който е бог на нашата планета и той е единственият бог"  Е.П.Блаватска ; Изида разкрита, том 2     или    "и така, сатана, бидейки перфектен в мъдрост и красота , има за империя нашата планета, та дори и слънчевата ни система"  Е.П.Блаватска ; Изида разкрита, Том 2    или   "Луцифер е както божествена, така и земна светлина , както светият дух така и сатана , по едно и също време"  Е.П. Блаватска ; Тайната Доктрина    и   "...това означава , че всички дяволи са подчинени на Логоса , който е Мъдрост , което се явява противоположно на невежеството и следователно това е Сатана или Луцифер"  Е.П.Блаватска ; Изида разкрита, Том 2             Същата Мадам Блаватска , която в последния цитат заменя Логоса - Исус Христос с противника му сатана, защитава масоните пред обвиненията на ранните "търсачи на истината" , че илюминатите са се инфилтрирари в масонството . Това без съмение показва , че Блаватска не просто е знаела за Илюминатите , а и е имала личен интерес да спомогне за сливането на Илюминатите с Масонството. Тя самата е била 32-ра степен масон :   "Обвиненията към масоните са предимно наполовина предположения , наполовина неутолими  и въведени за предумишлено очерняне.  Нищо сигурно и точно от криминален вид не е било директно доказано срещу тях. Дори отвличането на Морган е чисто предположение. ..."    (и т.н. защитавайки се във връзка със случая с Морган , който ги е разобличавал в своите лекции)    Е.П.Блаватска ;Изида разкрита, том 2   


image         
   Ще се опитам накратко да резюмирам ученията на Блаватска - тя твърди , че Сатана и Луцифер е едно и също, че той е почитан като бог-слънце и че той е този , който наистина се е жертвал за човечеството. Според Блаватска  сатана е ангел, дошъл от планетата Венера, и е извор на знанието и просветлението, като при това е и по-мъдър и по-стар от Йехова. Тя първа въвежда идеята за Въздигането и Въздигнатите Учители и че Исус е просто един от тях , но много по-нисш от луцифер . Теософията също учи , че с времето се сменят астрологическите епохи и сега предстои да навлезем в епохата на водолея , която ще е съпътствана с идването на Митрея - един нов световен учител и установяването на Утопия.(В този ред на мисли тя не само полага основата на Новата Епоха , но дори самото име на движението е благодарение на нейните учения.) Така че те всеки момент  чакат идването на Митрея , който да осигури влизането във Водолей. Те също вярват , че Исус е бил просто представител на предната епоха - Риби и че християнството е заимсвало от древните мистични училища.  Ще опитам по-долу да включа цитатите, доказващи това  , но ако по съображения да не стане много дълга статията , не ги включа , всеки който има интерес, може да ми пише и ще ги получи.       (Най-тъжното е , че, въпреки че модерните последователите на Новата Епоха имат вярвания, идентични с тези, въведени от Блаватска преди десетилетия , днес е много трудно да убедиш някого от тях , че неговите вярвания са произлезли именно от тази жена, покланяща се на дявола.)    Ще се запитате "И какво от всичко това? "


     ОБЕДИНЕНИЕТО
image  
 
 
    Адам Вайсхаупт , създателят на Илюминати през 1776 г., е искал неговото езотерично общество да управлява света. Така , чрез инфилтриране в масонството , те могли да се заемат с превземането на правителства из цяла Европа и света , без да бъдат забелязани, и в крайна сметка се докопали до политическата арена в САЩ. Най-шокиращото е , че тези жадни за власт свободни масони, възприели доктрините на теософизма на Е.П.Блаватска , които бяха резюмирани по-горе, което не е чудно понеже те са били просто две точки от дневния ред на плана, създаден и въвеждан от духовните сили на мрака , които в крайна сметка е трябвало да бъдат обединени .Сега ще докажа , че участниците на Новия Световен Ред от 19 век до ден днешен са възприели теософизма като истина и те са не само окултисти на древните мистерии , но и чакат епохата на Водолея - Новия Световен Ред. 

    image    (Фриц Спрингмайър )
    Фриц Спрингмайър е един ревностен Християнин , който се нагърбва със задачата не просто да не участва в делата на тъмнината , а да ги разобличава , както съветва Библията. За жалост това му дело не остава ненаказано и той бива фалшиво обвинен и затворен от правителството на САЩ. В една своя лекция той показва нагледно точните способи , които елитът възнамерявал да използва , за да популяризира масонсокото верую :       "Ще ги занесем в църквите (ученията) , за да въведем тази Нова Епоха , но не всеки ходи на църква..Затова ще ги проповядваме в масонските култове , но не всички посещават масонските ложи.Затова най-надежната мрежа е образованието...Те  вземат онова , което се е правело в тайна преди повече от 150 години, и просто го популялизират днес в обществото. Официалното  списание на Съвета на 33-та степен е било известно като New Age magasine (Списание Нова Епоха) и от много време те пропагандират движението Нова Епоха . И всичко това се случва през 60те и 70те , когато християните все още водеха дебати дали вообще съществува Нова Епоха ."  Фриц Спрингмайър 
      Днес това списание е преименувано на Scotish Rite , за да се прикрият връзките между Новата епоха и Илюминати. В това списание може да намерим следните редове :    "Нашите велики американски публични училища никога не са отнемали на което и да е  дете правото на свободна воля , правото на дух и правото на мислене. Тази е божествената причина , поради която нашият велик Бог , нашият Цар е избрал великите американски публични училища , да отворят пътя за новата раса , новата религия и за новата цивилизация, която идва в Америка. Всяка майка , баща или настойник , който е отговорен за отнемането на свободата на волята , свободата на духа и свободата на правото на мислене , е най-долен престъпник , защото отнема от това дете Божя дар , да участва във великия Божи план в Америка за изгрева на Новата Епоха за света" New Age magasine / Scotish rite magasine   
       Или с прости думи , ако родители-християни дръзнат да застанат против системата , като учат децата си на Библейските Истини , противни на окултните вярвания на елита , те биха се счели за  "най-долни престъпници". Както се считат всички учители, дръзнали да говорят в училищата за Християнския Бог или дори само да занесат там Библия.         Фриц Спрингмайър е един от първите хора , които изкарават информация за плановете на Илюминати, но бързо бива заглушен от правителството. Той забелязва , че списанието на Масоните - "New Age" открито призовава за Нов Световен Ред , Нова Световна Религия и Нова Епоха за света . Същото , в което и теософите вярват. Това показва без съмнение , че в даден момент теософските общества и масоните са се обединили. Елитът нарича всичко това  "Великият План". "Велик" план , който е изграден върху основата на теософията. 
 
 

       РОЛЯТА НА ООН  
 
                                                    image


image  
 
        Тук е важно да се докаже тясната връзката между теософията и ООН , а следователно и Новия Световен Ред. Алис Бейли е изиграла основната роля в обединението на теософията с ООН. Бейли е била ученичка на Блаватска. Родена е на 6 Юни 1880. Тя е основателка на "Lucifer publishing company" (Издателство $Луцифер$) , което по-късно е било сменено на "Lucis trust"  (Лусис доверие) , защото е привличало твърде много вниманието.
 

image

    Това издателство поема задачата да издаде всички трудове на теософията и Новата епоха, чрез тях да бъдат промити мозъците на масите и да се помогне за идването на Новата Епоха на Водолея. С особенно силно желание и очаквания Бейли и нейните събратя теософи инвестирали в създаването на ООН, тъй като те виждали в ООН чудесна възможност да бъдат осъществени целите на Новата Епоха. Това са някои от основните спонсори в издателската компания на Бейли:    - Джон Д. Рокфелер - Робърт Макнамара  - Андрей Клесан - командващият  главнокомандането на 33-та степен  - Хенри Кисинджър и др.  

image    

     Финансирано е също от Винзер Банк , ООН , Грийнпийс , Уницеф и др. Чрез съгласието на тези личности се печатат всички материали на Новата Епоха , които имат за цел да създадат едно поколение от слепи овце, мразещи Християнството и копнеещи за утопия в Новата Епоха. Впрочем точно това е и основната цел на филми като Цайтгайст. 

  image    image      

      Нека разгледаме хартата на ООН , тя е един наистина много интересен исторически документ и нейното създаване е свързано с Артур Балфур, бивш премиер на Англия. Балфур е член на тайното общество, наречено "Апостолите на Хорт" , а Хорт е професорът , който е помогнал при превода на гръцките текстове на Библията , като изменил акцента на Библията, потулвайки в  много аспекти властта , силата и божествеността на Исус Христос. Белфор освен премиер на Aнглия е бил и президент на "Обществото за психически изследвания" , което провеждало своите сеанси в дома му  -  доказателство за пряката му връзка с духовете.  Той е бил и основател на групата, наречена  "Синтетично общество" , която имала за основна цел обединенито на всички религии. След това той поканва някой си Фридрих Майер и заедно създават "Предисловие към всички религии" , в което се включвала доктрината , че духовете, напуснали физическото тяло, могат да комуникират с живите.          Да видим и някои от историческите личности, участвали в създаването на ООН , за да разберем дали "случайно" няма да намерим връзките , които търсим. Алгер Хис станал генерален секретар на организацията веднага след нейното създаване, същият който списание Таймс нарича "един от водещите хора в държавния департамент" . Хис и Джоузеф Джонсън (който по-късно станал председател на клуба на Библдербъргите) , написали по-голямата част от хартата на ООН. Така че масони от наистина висок ранг стоят зад тази харта.Те я формирали почти идентична на конституцията на бившия Съветски Съюз и повечето от хората, които били поставени на върха на организацията, били или социалисти, или марксисти. Но защо? Защо дори САЩ  са подписали една такава харта , която противоречи на философията им? Заради принципа на Хегел , когато има 2 противоречиви системи и не може да бъде избрана нито едната , е най-добре да се направи синтез , което разбира се води към обединение , а обединението е както разбрахме тяхната основна цел.         Една друга личност , която е имала голямо участие в създаването на ООН, е Уинстън Чърчил.

  image  
 
"Създаването на световен ред , притежаващ властта, е единствената цел, към която трябва да се стремим."  Уинстън Чърчил    Друг участник - Шарл Де Гол : 
    "Нациите трябва да се обединят в световно правителство или да загинат." 
  Шарл Де Гол             Така че влиятелните личности, взели участие в основаването на ООН и неговите цели и идеология , са подръжници на тази философия за обединяване на света , която разбира се трябва да стане на два фронта - религиозен и политически. Видяхме ,а и предстои да докажем в дълбочина връзките с организацията Теософия или по-късно наречена Нова Епоха , която трябвало да поеме задачата за религиозното обединение , а сега разкрихме организацията , което ще поеме политическото обединение. Впрочем ООН е наследник на една друга организация - "Лигата на нациите" , която била създадена след Първата световна война , а ООН след втората. Всичко това се е правило по план , който продължава да се осъществява. План , който включва в себе си 3 световни войни, за пълното и окончателно обединение на света. Мотото на елита е : "Ред, произлязъл от хаоса". Те създават проблема , изчакват реакцията и дават решението. Библията ни дава още по-дълбоки насоки по отношение на това, как точно ще се случи това обединение:    Откр. 17:12-13. и десетте рога, които си видял, са десет царе, които още не са получили царска власт, но за един час получават власт като царе заедно със звяра;те са единомислени и предават на звяра своята сила и власт;       От символичното разчитане на книгата Откровение  на този стих разбираме , че най-вероятно властта първо ще бъде разделена на 10 отделни икономически области , а след това обединена в едно. Нещо , което вече се случва и е било планирано. За повече информация посетете статията :

image


http://estirbg.blog.bg/history/2011/12/18/kartata-na-papa-ioan-pavel-ii-desette-zoni-na-noviia-svetove.868887
.           Дали наистина ще има трета световна война или войната ще е на интелектуално ниво,  остава в областта на догадките , защото все пак всичко , което излиза от техните уста, трябва да се поставя под съмнение и никога да не се приема за 100%-ва истина. Но не са малко и нещата , които сочат към точно една такава развръзка и аз съм длъжен , поне накратко, да посоча всички алтернативи , за да бъдем подготвени. Ето какво ми се случи преди известно време. Гледах си световните новини и първото обезпокоително нещо бяха поредните размирици в Египет - изгорени църкви , недоволство и т.н. .  След това започнах да чета Библията и попаднах на пророчеството в Исая :    Исая 19:1-2   Наложеното за Египет Ето, Господ язди на лек облак И ще дойде в Египет; Египетските идоли ще потреперят от присъствието Му, И сърцето на Египет ще се разтопи всред него.И Аз ще подигна египтяни против египтяни; Всеки ще се бие против брата си И всеки против ближния си, - Град против град, царство против царство.  
       Продължавам да гледам новините и ето  че се твърди , че в Сирия Башар Ал Асад бил пуснал химическо оръжие срещу собствените си хора. Същото , заради което САЩ нападна Ирак преди години и в последствие се оказа пропаганда. А сега САЩ и Франция излизат с изказвания , че ако атаката в Сирия бъде доказана са готови да нападнат. Какво от това? Сирия е в защитен пакт с Иран , това означава , че ако едната държава бъде нападната, другата се задължава да се включи във войната. Иран е един от най-близките съюзници на Русия и доставя почти цялото количество нефт към Китай. Всички фактори бяха на лице. За щастие и този път ни се размина , но докога. Продължавам да се ровя и ми попада Исая 17-та глава:    Исая 17:1 Наложеното за Дамаск : - Ето, Дамаск не е вече град, А ще бъде грамада развалини.  

image    

       След малко проучване се разбира , че това пророчество за Дамаск не е било изпълнено или поне нямаме исторически данни за това. Дамаск се счита за един от 14-те града , които от заселването си до ден днешен не са били разрушавани. А в следващата глава:    Исая 18:3    Всички вие жители на света, и вие обитатели на земята, Гледайте, когато се издигне знаме на планините, И слушайте, когато засвири тръбата;    "Знаме на планините" ,  засвирване на тръба  -, все военни термини, изпозвани при военно положение, но интересното е ,че не са насочени към древния Израил , а към целия свят - "жителите на света". Тръбата е символ на Божието предупреждение ,а в последните времена много тръби ще затръбят.  
Да се върнем на темата.          На 19 Октомври 1992  списание "New American magazine" публикува статия, озаглавена "Новата Световна Религия", от Уилям Джаспър. На страница 21 той започва с цитат от лидера на Новата Епоха - Доналд Кис , който е президент на организацията "Planerary citizens" (Hраждани на планетата) и автор на ключовата книга "Earth and Omega" (Земята и Омега) , в която основната тема е ключовата роля на ООН за постигането на Нов Световен Ред: 
 
  image      
 
   "Ние правим медитации в ООН , няколко пъти на седмица.Лидерът на медитациите е Шри Чинмой и ето какво каза той: "ООН е избраният инструмент от Бог..божествен вестител, носещ етикета на Божието вътрешно виждане и външна манифестация. Един ден светът ще цени много...душата на ООН като своята собствена с огромна гордост , защото тази душа е всеобичаща , всегрижеща се и всеизпълваща."  Доналд Кис , Новото Американско Списание , 10 Октомври 1992          И накрая , но не и на последно място, трябва да отбележим и участието на римокатолическата църква. Защо тя участва навсякъде и често изглежда , че не просто участва ,а дори стои зад кулисите и дърпа конците? Това е въпрос , на който не възнамерявам да давам отговор в тази статия , но връзките сами говорят за себе си. 


image
   
    Не би следвало да се учудваме, че на следващата снимка папата се здрависва със следващия генерален секретар - Курт Валдхайм , който е предизвикал големи скандали заради политическите си възгледи , понеже  е бил нацист. Така че ето ви нагледно как се получават нещата: от едната страна имаме теза - марксизъм, от другата страна имаме антитеза - нацизъм и накрая получаваме синтезата между двете. А между другото този е папата , който за първи път използва огънат кръст и  който за първи път призовава световните нации да съхранят суверенитета си и да сформират едно световно правителство. Ето и цитат относно огънатия кръст: 


image

   
"Папа Павел VІ е употребявал зловещия символ , използван от сатанистите от 6-ти век , който е бил съживен отново на Втория Ватикански Събор . Това бил огънат кръст , на който е изобразена по отвратителен начин изкривена фигура на Христос , която черните магьосници и чародеи от средните векове използвали , за да представят Библейския термин "знака на звяра". " От книгата "Скритата Ръка на Ватикана "
   
        ОСЪЩЕСТЯВАНЕ НА ПЛАНА      
 В следващия цитат Алис Бейли посочва езотеричните способи , с които смятат да постигнат своите цели:    "Преди години споменах ,че войната която ще следва след втората световна война , ще бъде водена на бойното поле на световните религии ..., ще се води с предимно интелектуални оръжия в света на мислите и ще включва в себе си емоционалния свят...Трите основни канала , чрез които става подготовката за новата епоха , са Църквата , Масонските братства и образованието. Те всички за  момента са в статично положение и все още се провалят в задоволяването на нуждите и в това, да отговорят на вътрешното напрежение.Но измежду всички тези три могат да бъдат намерени последователи на Великите и те бавно набират инерция, като съвсем скоро ще заемат определената им роля..Не бива да се забравя , че само онези души , които са на пътя на пробацията или на Пътя на Последователите ще оформят ядрото на идващата нова световна религия...Следователно несъмнено най-важната работа, която трябва да се свърши сега , е да бъдат запознати масите със същността на Мистериите.Тези Мистерии ще се въведат като външна изява чрез изпозлването на Църквата и Масонските Братства...Когато Великият дойде със своите последователи и посветени , ние ще получим възстановяването на Мистериите и тяхната езотерична презентация като следствие на първото посвещение"     Алис Бейли , "Разкриването на Йерархията"  
        Три основни раздела , поставени на дневния ред , които ще се позлват - Ложите на Масоните , Образованието и Църквата. В тази статия ще разкрием инфилтрацията на сатана в Масонските Ложи и в образованието , а ще отделим една цяла статия , в която ще разобличим инфилтрацията му в Църквата.            Новият Световен Ред често нарича този поставен от тях дневен ред "Великият План". Великият план е за единно световно правителство, основано върху теософията и новата епоха на Водолея. Той се състои в две основни стъпки - дискредитиране и пълно унищожение на Библейското Християнство и въвеждане старите мистични поклонения към "боговете" на античността (наречени мистерии) и в частност на Луцифер , който ще бъде представен като техният върховен лидер и като въплъщението на мъдростта , красотата , светлината и любовта , истинският месия на човешкия род , който - видиш ли - се е жертвал за клетите заблудени човеци.         Но стига сме говорили за самите планове.Всеки мислещ човек би си задал въпроса , ако те са направени толкова отдавна, не биха ли били явни вече следите на тяхното осъществяване ? 
 


http://www.youtube.com/watch?v=FSoUCoEKlxw  (клипът е на английски, но е кратък и е с репортаж от събитията) . 
  image      
     
На 55-та си годишнина , провела се не толкова отдавна, на 28 Август 2000 , ООН организира една грандиозна среща на всичките световни религии. Среща, предназначена да намери допирните точки между всички тях и да бъде създаден, както те го наричат, "Единен световен религиозен глас". Робърт Мигинес коментира по случея:    "Изглежда , че скритият дневен ред на събитието е да убедини хората под едина световна религиозна организация, за да може те мирно да приемат целите на ООН. От който са - контролиране на полупацията , права за оборт и единно световно правителство."  Робърт Мигинес   

      А това са думите, произнесени от "амвона" на събранието от мултимилионера Тед Търнър , избран за председател на срещата и върл противник на Библейското Християнство:    "Вместо всички тези различни богове може би съществува един бог , който се разкрива и открива на различните хора по различен начин . Какво ще кажете за това, а ? ... Нещото, което много ме притеснява, е , че моята християнска секта  беше твърде нетолерантна към другите... нетолерантна не в смисъл на свободата на религия , но те вярваха , че те са единствените , които ще идат в небето."  Тед Търнър   
         Това е точно възгледът на Новата Епоха, сиреч теософията. (Отсега до края като спомена термина теософия, ще се има предвид Новата Епоха и обратно. Колкото и да е трудно на последователите на Новата Епоха да го приемат , истината е една и тя е , че няма разлика между ученията на Новата Епоха и теософията .Това е едно и също , единствената разлика е ,че  старото име , което навежда към некомфортни асоциации ,  е заменено с ново. Същият стар трик , който използваха, като смениха името "Списание Луцифер" на "Списание Луцис Тръст".) 


Интересен факт : 
Ето какво определение дава сайтът Уикипедия на термина "софистика" и "софизъм" :

"Характерна черта за софистиката изобщо е голямото значение, което тя отделя на реториката. От тук и негативният оттенък в другото значение на термина „софизъм“, като пейоративен израз, отнасящ се до разсъждения, основани на лъжливи доводи, манипулативно използване на аргументи, словесно изхитряне, което води към само привидно логични изводи. Критични мнения за софистиката са известни още от съвременниците им: ПлатонМарк Аврелий и др. "

image      
    Всъщност самите масони си признават , че основната цел на братствата е да популяризират древните култове (мистериите, както те ги наричат) измежду масите и да ги настроят срещу Библейското Християнство:      "В тази нова епоха на Водолея , когато много групи от хора, както и различни индивиди, работят по различни начини за възстановяване на древните мистерии , все по-голям брой кандидати започват да осъзнават , че Свободното масонство може наистина да се окаже основното средство за постигането на тези цел" Масонът В.Л.Уилмхърст , Смисълът на масонството стр. 4 
       
   
        ВРЪЗКИ

        До голяма степен съпругът на Алис Бейли , свободният масон Фостър Бейли, е виновен за сливането на Масонството с Теософията. Той пише книгата "The Spirit of Masanory"(Духът на масонството) , в която разкрива , че сега свободното масонство и илюминатите са една и съща организация и  че са обединени с теософията.  
  image      
   
       "Те са познати сред хората като господарите на мъдростта, те са вещи в божествените пътища и са научили изкуствата и науките , които на останалите хора все още предстои да научат.Те са тези, които разпространяват Светлината..на тях се дава честта да произнесат великата масонска формула "Нека бъде светлина" и да се извика отговорът "И беше светлина" , затова те често биват наричани  Илюминати и могат да насочват лъчите светина там, където са нужни на пилигрима по неговия път.Те подготвят кандидата за онези велики откровения и разширяването на съзнанието му , които са наградата на всички,  които преследват тази цел...Ниво след ниво , Те подпомагат  съзнанието на кандидата , докато дойде времето , в което той може да "влезе в светлината" и на свой ред сам да стане носител на светлината, един от илюминати , който може да помогне на Великата Ложа и да доведе човечеството към светлината."  Фостър Бейли , Духът на масонството , стр. 20- 21 , Ню Йорк, Лусис Пъблишинг          В тези иначе добре звучащи и мистични думи  мислещият човек не просто може да намери връзките  Нова Епоха- масонство и масонство-илюминати , но и  да види кой стои зад кулисите на всичко това - именно онзи , който все още иска да запази прозвището си, дадено му преди падението му - Луцифер, означаващо носител на светлината.            Ани Бесант е друга личност , която е спомогнала за сливането на теософията/Новата Епоха и масонството. Ани Бесант е родена на 1 Октомври 1847. След срещата си в Париж с Мадам Блаватска тя приема теософията. През 1902г. бива приета в синята ложа в Англия. Тя организира и създава множество ложи , които биват обединени под името Британска Федерация и са едни от първите ложи , които са основани изцяло върху теософията.


  image   (На тазни снимка е Ани Бесант в нейното пълно масонско облекло.)  

       ОБРАЗОВАНИЕТО
 
         Oбразованието е един от главните фактори , чрез който планът за Нов Световен Ред промива мозъците на децата в училищата с теософски принципи. Вече разбрахме от цитатите на Алис Бейли и списание "Скотиш райт" , че образованието е от изключително важно значение. Човекът , който може да се каже , че е посветил живота си на тези цели, е Роберт Мюлер, който някой хора наричат - "Пророкът на Надеждата на ООН" , той е съветник в Университета за Мир основан от ООН . По света съществуват 29 училища, наречени "Роберт Мюлер" в негова чест и още биват създавани в момента.Той е написал книгата "World Corriculum" (Световен учебен план) , която получава награта на ООН за мир в категория образование през 1989г. В нея той заявява следното : 

    image

 
   "Световен учебен план - това може в момента да звучи като утопия.Но до края на 2000 година ще бъде всекидневната твърда реалност във ВСИЧКИ училища по света.Основата на философията , на която ще бъдат основани училищата "Роберт Мюлер" , може да бъде намерена в ученията, положени в книгите на Алис Бейли...Училището сега има сертификата на Училище , обвързано с ООН, осигуряващо обрвазование за интернационално съдействие и мир."   Р.Мулър    1 Солунци 5:3  Когато казват: Мир и безопасност!, тогава ще ги постигне внезапна погибел като родилните болки на бременна жена, и никак няма да я избегнат.          Мюлер казва , че философията на училищата може да се намери в книгите на Алис Бейли - същата, която призовава към Нов Световен Ред и Религия и към луциферианско поклонение. 
          ВЕЛИКАТА ВОЙНА И НЕЗЕМНАТА АТАКА СРЕЩУ    ХРИСТОС И НЕГОВИЯ НАРОД

image  (Северна Корея)
   
      Голяма част от последователите на Новата Епоха днес, както и масоните, вярват , че техният основен противник и пречка за навлизането в утопията на новата епоха е Библейското Християнство и истинските християни. Затова те са обявили открита война на християнството и със всякакви способи искат да го унищожат. В момента те използват предимно интелектуалните способи да дисктедитират и отклонят вярващите от истината , за да могат евентуално да ги асимилират в новата си религия. А когато вземат управлението и създадат Новия Световен Ред, те планират окончателно да се отърват и от последните останали християни, ако е нужно дори със сила , затвор или смърт.          Явно по техните планове много хора трябва да умрат , за да може да бъде въведена новата религия. Числата, въведени от различните участници в движението Новата Епоха и масоните варират , но във всички случаи става дума за по-голямата част от населението на земята:    "Духът, водач на Джон Рандолф Прайс (участник в Новата Епоха), му е казал , че близо 2,500,000,000 трябва да бъдат унищожени в идващия хаос."  Текси Марс         Друго число, изчислено от Тибетския Учител Джвал Кул е било предложено на едно от канализираните му съобщения. Той казва , че близо една трета от човечеството трябва да загине.
 
  image 
 
   А на "10-те заповеди" на масоните, изографисани на гранитните плочи в щата Джорджия , още в първата заповед пише : -  "подържайте човечеството под 500 000 000 000 в благоприятен баланс с природата" . Тези гранитни плочи съдържат печата на илюминатите и са подписани от личност с прозвището  Р.С.Кришчън ( прозвище, обвито в мистерия , което по мое мнение има общо с плана им за унищожение на християнството и известна доза богохулство , защото Кришчън означава от английски християнин, а първите 2 букви може и да не разберем какво значат ). 


image

http://snaiper-bg.net/2012/07/tajnstvenite-skrizhali-na-dzhordzhiya/
 

     АГЕНТИ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД
 
       След като Фриц Спрингмайер е вкаран в затвора ,а  Бил Купър е убит от Илюминатите през 2001 г., на тяхно място в движението за търсене на истината ,  се инфилтрират множество агенти на новата епоха , които отвън изглежда , че са против Новия Световен Ред , за да спечелят доверието на масите  ,а в същото време поддържат доктрините и вярванията на Новия Световен Ред и Новата Световна религия и бавно ,но сигурно работят за осъщесвяването на "Великия План".     image  (Джордан Максуел)

 
       Джордан Максуел е добре трениран окултен експерт , който не само осведомява маситеза целта на Илюминати , но и скрито учи последователите си на техните доктрини. Не е случаен фактът , че измежду последователите на Максуел се срещат толкова много  хора , които мразят християнството и поддържат доктрините на Новата Епоха и масонството. Но това всъщност не е голяма изненада, като се има  предвид фактът , че самият Максуел признава , че масонът от 33-та степен Манли П. Хол е негов личен приятел. Максуел изпозлва много истинни факти по отношение на корупцията в световните правителства и инфилтрацията на илюминати в почти всички клонове на властта , за да спечели доверието на слушателите си и след това лесно да въведе езотеричните доктрини на новата епоха и масонството, представяйки ги така сякаш са истина. Той е един от основните източници, използвани във филма Цайтгайст.  Джордан Масуел е върл поддръжник на астро-теологията,  сформирана и описана от Мадам Блаватска, и адвокат на идеята за нов свят. Той е познат с това , че прави много грешки в своите презентации , които са документирани в документалния филм "Джордан Максуел разобличен".


image

http://www.youtube.com/watch?v=eKBCEBfIdCw (за жалост без бг субтитри) . 
 
     Сега , чрез една от тези лъжи  ще се опитам да илюстрирам  как скритите окултни агенти на Новия Световен Ред изпозлват хитри тактики и трудно доловими лъжи , за да осъществят грандиозната си атака срещу личността на Исус Христос:  Лъжата е относно думите Израел и Амин , нещо, на което много хора вярват днешно време. Аз самият  в първите месеци на християнския си живот бях разколебан от това твърдение , преди да разбера истината , че Максуел е пионка на дявола, и да заякна в своята новооткрита вяра :       Максуел твърди , че след смяната на един от фараоните - Амон Ра в Египет поклонението било пренанасочено от Изида към бог-слънце Ра и когато ханаанските евреи, покланящи се тогава на бог Ел дошли в Палестина, се сформирала тази нова религия:    Из-Ра-Ел - Израел        А причината, поради която и до ден днешен християните завършват молитвите си с Амин , била заради поклонението към бог Амон Ра.          Да , трябва да признаем , че тази теория е твърде логична , много  интелигентна , добре поднесена и е много лесно човек да й повярва , но истината е  , че в нея няма и грам истина.           Проблемът е, че името Изида (Isis) се появява много по-късно. То идва от гръцкия език от египетското име Усат (Uesat) , така че името Isis въобще не се е произнасяло така в древен Египет и името Израел не би могло по никакъв начин да бъде повлияно от думата Isis . Правилното формиране на думата Israel идва от ивритската дума yisra"el , която означава "този , който се бори с Бога" и произлиза от думата sara - "той се бори" и el - "Бог". Това е точно според историята в Битие 32 където  Яков се бори с Бога, и няма нищо общо с Isis(Изида) или Ra(Ра). А думата  Amen  (Амин) е също от иврит и означава "така да бъде" и се произнася Ахмейн ,  а богът (Amun) Амон , е реконструкция на английския език от египетското (Yamanu) Яману и, както виждате, няма никаква логическа връзка между тях., Просто марионетката на илюминатите - Д.Максуел , се опитва, и то успешно,  да заблуди масите, използвайки приликите на звуците в английския език. И е една проста игра на думи.
   В интервю на въпроса "чувал ли сте за работата на Мадам Е.П.Блаватска" , Джордан Максуел отговаря - цитат : "Да аз притежавам и съм чел цялото йтворчество, тя за мен е една изключителна дама".


image  (Кадър от антихристиянския , окултен "документален" филм Цайтгайст.
В превод на български :
"Хор е бил познат под много имена , такива като - Истина , Светлина , Божия Помазан Син , Добрия Пастир , Агнето на Бог и много други)      
 
      Голяма част от Елита вярва , че Христос е просто преобраз на слънцето , въпреки че има многократно повече исторически факти за живота на Исус, отколкото за най-влиятелния човек по онова време на земята - римския имератор, управлявал по времето на Исус. Всъщност поради многото исторически и археологически данни голяма част от последователите на Новата Епоха и масонството днес са се отрекли от това си вярване , но все още има такива из техните редици , които го поддържат в тяхното въстание против Живия Бог. Самият Максуел в телевизионно интервю признава , че Християнството не е наистина преклонение към слъцето , а просто ранните римо-католически авторитети , чрез множество способи , са го изменили и направили съобразно с Митраизма , за да може по-лесно да се привлекат езическите поклонници в църквата.  


image            
  Следва кратко , но ясно експозе на трудовете на личности като Джордан Максуел ,  Михаел Тсарион , Петър Йосиф и Ачария С. Ще видим как атаките им към Христос и Неговата Личност и Учение са 1 към 1 преписани от книгите на сатанистката Мадам Е.П.Блаватска. Не е казано , че щом нещо е от Блаватска, то със сигурност е лъжа , но вскяко едно от следващите твърдения е било доказано за лъжливо от изследователите на древните култове и от историята. Поради вече огромния обем на материала , няма да включвам тук доказателствата  , но ще предоставя документален филм , който може да гледате.   
  "Тогава ние може да твърдим , че патриарсите са просто емблемите на знаците на Зодиака" Е.П.Блаватска Изида Разкрита Том 2 Стр 460   
  "...има 12 патриарха , 12 племена на Израел и 12 ученика , 12 се явява се числото на астрологичните знаци."  Ачария С. , Христовата Конспирация , стр. 166   
  "..няколко примера:... 12-те апостола на слънцето..12-те племана на Израел..12 велики патриарха - всичко това идва от древното удивление на хората от 12-те знака на зодиака" Джордан Максуел , Онази старовременна религия , стр.42   
  "Часовете , месеците , знаците на зодиака , последователите... те всички представляват зодиака ... 12-те племена на Израел , братята на Йосиф" Михаел Тсарион , Таро Скоп Тур , Числото 12          Всички днешни агенти повтарят заложеното от Блаватска.  Те имат като единствена цел и задача да дискредитират Библейското Християнство и да въведат едно тяхно християнство , което впоследствие би се вписало в новата световна религия. 
 
     Същото се повтаря с Хор , Буда и други личности, считани за богове. Това е една тотална неземна атака срещу Христос , срещуНеговата Личност , Неговите Изкупени и Неговото Учение. Нищо чудно , че тези учения идват от поклонничка на Неговия противник дявола.       Бавно и постепенно , но твърде ефективно тази езотерична агенда е била въвеждана от агентите на Новия Световен Ред във всяко едно поколение от Блаватска насам. Днес, без дори да подозират, милиони последователи на Новата Епоха и др. са били настроени против Христос и са били подведени да повярват на доктрините на онези хора, против които си мислят , че се борят, заставайки в редиците на Движението истина.          И както обичам да казвам "най-опасната лъжа е онази , която те отделя от  истината, имаща най-голямо значение за човека - именно пътя за неговото спасение - Исус Христос".          Ясно се вижда от всички цитати и документи , че всъщност Великата Борба има само 2 страни, от едната е Създателят на всичко - Исус Христос, Спасителят, а от другата - противникът Му дяволът - сатана или както неговите последователи го наричат луцифер.       
     Истината е , че войната е спечелена. За жалост все още се водят остатъчни битки , но вече не за изхода на войната ,а за всяка една личност поотделно. Сатана иска да нарани Христос, като завлече колкото се може повече хора в гибел заедно със себе си.      Приятелю , аз често падам в различните битки , бивам побеждаван и обезкуражен. Но аз съм избрал страна в конфликта. А ти ? 
 


  Бих желал да завъ

Тагове:   Бог,   откровение,   елит,   астрология,   ООН,   канализация,   утопия,   масони,   окултизъм,   тайни общества,   марксизъм,   нов световен ред,   Трета световна война,   комунизъм,   Библията,   пропаганда,   Исус Христос,   новата епоха,   библейски пророчества,   алис бейли,   великата борба,   илюминанти,   теософия,   възнесли се учители,   неземна атака,   инфилтрацията на сатана,   движението истина,   вечното благовестие,   измамите на сатана,   агентите на сатана,   грандиозната атака на лукавия,   библейско християнство,   билдербъргите,   съвета на външните работи,   зайтгайтс,   древните мистични религии,   езически богове,   Хелена Петровна Блаватска,   Въздигането,   епохата на водолея,   убединението,   единна световна религия,   Адам Вайсхавпт,   инфилтрация в образованието,   лусис тръст,   унстън чърчил,   десетте рога,   инфилтрация в църквата,   великият план,   връзки между ню ейдж и илюминанти,   великата война,   гранитните плочи в джорджия,   тъмните планове,   световен геноцит,


Гласувай:
3
01. lightsaber123 - Дааа...
03.01.2014 07:36
Зад голяма част от всички глупави конспиративни теории стоят християни - знаех си... Използват страха много умело... за да си пълнят поизпразнилите се църкви :-)
цитирай
2. ezdra - ..
04.01.2014 10:36
Lightsaber , според написаното от вас съдя , че нито сте прочели статията , нито сте се опитали да я разберете:) Това не са конспиративни теории , а планове , които сатана умело е разработил и въвел , чрез своите агенти . Ако се върнете и прочетете поне само цитатите изкарани от тези агенти , ще разберете 2 неща :
1во - Цялата организация за единно световно правителство и религия води началото си от няколко индивида , които открито застават срещу Христос и написаното в Библията и за свой единствен бог те считат противника на Христос - дявола.
2ро - Няма как това да е поредната "Конспиративна теория" , тъй като плановете и цитатите изкарани в тази статия от агентите на лукавия , са достатъчно стари , за видим , че те или са напълно осъществени , или се изпълняват в момента. Теория би било ако в статията нямаше документи и цитати.
Поздрав :)

цитирай
3. lightsaber123 - Ами и аз
04.01.2014 13:29
Аз също открито заставам срещу христос - така както се представя в днешно време... т.е. нямам нищо против истинския Иисус, който е живял преди толкова време - дошъл, човекът оставил нещото, което искал и си е отишъл... просто не е моят учител... има съвременни учители, които са ми с пъти по ценни от Иисус. Съвременното християнство за мен е олицетворение на тотална бълвоч и духовна тъмнина с което определено се боря със всички средства... същото мога да кажа и за другите религии... абсолютно същото... Знам, сега ще започнеш да ми проповядваш, колко не съм разбрал, колко съм в грешка... че сатаната се е вселил в мен и т.н. глупости на търкалета... нямам намерение да влизам в дълги дискусии... Виж си църквата - общността така да се каже и ми кажи на какво прилича това? Та нима християнството е спряло някоя война, нима въпреки всички 10 заповеди има някой праведен? Пропаднала работа... съобщество от грешници... просто си произвеждате грешници използвайки страха и рая като моркова и тоягата... манипулирате, а това е долно.

Поздрав и на теб.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ezdra
Категория: Новини
Прочетен: 170419
Постинги: 25
Коментари: 64
Гласове: 104
Архив
Календар
«  Юни, 2020  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930